2021-12-01 14:25:00

Gabriel blev truet med baseballbat i sommer

Gabriel fra Arsenal blev overfaldet i august af to mænd, hvor billedmateriale nu viser, at den ene af de to truede med et baseballbat – manden er i dag fængslet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brasilianske Gabriel fra Arsenal blev i sommer overfaldet af to mænd ved sit hjem, som ville stjæle hans bil, og billeder fra hændelsen, som netop er blevet frigivet af politiet, viser nu, at han stod overfor en mand med et baseballbat.

Billederne viser yderligere, at Arsenals midterforsvar havde givet sit ur og sine bilnøgler til den ene af de to angribere, inden vedkommende kastede sig mod Gabriel, som forsvarede sig og fik de to mænd på flugt efterfølgende.

Gabriel formåede altså ligesom de tidligere Arsenal-spillere Sead Kolasinac og Mesut Özil i 2019 at forsvare sig og få de ansvarlige for overfaldene på flugt.

Men som manager i Arsenal, Mikel Arteta, også svarede på til pressekonferencen forud for Manchester United-kampen i Premier League, er det en svær ting at gå igennem.

- Det er ikke en rar ting at gå igennem, når du har familie involveret, og de (de to tyve, red.) prøver at få adgang til dit hus, sagde Arteta til pressekonferencen ifølge Sky Sports.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Gabriel blev truet med baseballbat i sommer
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

- Gabi viste en masse karakter, som vist gennem sin reaktion med det samme, kredit til knægten. Efterfølgende var han fin.

- Naturligvis var han chokeret, og der var et par ting i hans liv, som han måtte ændre for at prøve at undgå, at disse ting ville ske igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Klubben gav ham al mulig support for at hjælpe ham med at glemme situationen, lære fra den og komme videre.

Den ene af de to indbrudstyve blev fængslet i sidste måned i fem år for røveri og besiddelse af et truende våben.

23-årige Gabriel har dog tilsyneladende ikke ladet sig mærke synderligt af hændelsen på fodboldbanen, hvor han i denne sæson har spillet ti kampe i Premier League og bidraget til seks cleansheets.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0