2022-11-21 08:00:01

Gala afviste 125 mio-bud på Nelsson på deadline day

Galatasaray afviste ifølge bold.dk's oplysninger et bud på cirka 125 millioner fra Sevilla på Victor Nelsson på deadline day i august.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Victor Nelsson lignede i sommer længe en mand, som var på vej til den spanske storklub Sevilla, og bold.dk kan afsløre, at Sevilla til det sidste forsøgte at hente landsholdsspilleren til klubben. 

Sevilla lagde ifølge bold.dk's oplysninger flere bud på Galatasaray-spilleren henover sommeren, og det sidste bud landede seks timer før lukketid på selve deadline day og lød på 17 millioner euro - cirka 125 millioner danske kroner.

Men Galatasaray ville ikke slippe den stærke stopper, som har en frikøbsklausul på 25 millioner euro (187,5 mio. kroner) så Sevilla fik ikke den tredje dansker i truppen, som også tæller Thomas Delaney og Kasper Dolberg.

Sevilla har efterfølgende haft en skuffende sæson og frister en tilværelse i bunden af La Liga, mens Nelsson har spillet samtlige minutter i ligaen indtil nu for Galatasaray, som spiller med i toppen af den bedste tyrkiske liga.

Nelsson var ifølge bold.dk's oplysninger åben for et sommerskifte til Sevilla, men ved ikke, om et skifte bliver aktuelt til januar. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Gala afviste 125 mio-bud på Nelsson på deadline day
Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg vil ikke sige, at jeg ikke er ærgerlig over, at jeg ikke skiftede, men jeg lever bare i nuet, og så må vi se, hvad der sker fremadrettet, siger Nelsson fra landsholdslejren i Qatar søndag.

Er du blevet lovet et skifte i januar?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har ikke selv hørt, at jeg har fået lovning på et skifte til Sevilla. Der står en masse ting, også at jeg har fået lønforhøjelse, og det ved jeg heller ikke noget om.

- Lad os se, hvad der sker. Jeg prøver at leve i nuet, og lige nu har jeg fokus på VM, og så må vi se, om det bliver Sevilla eller noget andet, når jeg skal væk fra Gala, siger Nelsson.

24-årige Nelsson har kontrakt med Galatasaray til sommeren 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0