2022-06-09 23:31:01

Galtier til PSG? De kan ikke vente for længe

Nices fodbolddirektør, Julien Fournier, forklarer, at PSG ikke kan tillade sig at vente for længe, hvis de ønsker Christophe Galtier som ny cheftræner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

NIC

0 - 0

LAU

PSG genvandt det franske mesterskab denne sæson, efter Lille havde snuppet titlen sæsonen før, men alligevel lader der til at være stor sandsynlighed for, at Mauricio Pochettino kommer til at forlade klubben denne sommer. 

Hans afløser har det i den seneste tid så floreret en del rygter om, men et af buddene kunne være succestræneren fra Lille og nuværende chef for Kasper Dolberg i Nice, Christophe Galtier. 

Derfor svarede klubbens fodboldpræsident, Julien Fournier, også på den angivelige interesse torsdag, hvor han gjorde det klart, at PSG måtte handle hurtigt, hvis de ønskede træneren. 

- Hvis PSG vil have Christophe Galtier, kan de ikke vente for længe, ellers vil det blive mere kompliceret, sagde Fournier ifølge L'Equipe og fortsatte. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Ligue 1 -Galtier til PSG? De kan ikke vente for længe
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han er under kontrakt, det er realiteten. Så det er mere sandsynligt, at han kommer til at være i Nice end ikke. Det er meget simpelt, men det er sandt. 

- Derefter, hvis PSG kommer efter ham... Det er en beslutning, jeg naturligvis ikke tager alene. Når den type klub kommer for at få en af dine spillere eller din træner, er det svært at sige nej. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hver dag der går, gør det imidlertid sværere for PSG, for vi er nødt til at planlægge næste sæson. Hvis de vil have ham, kan de ikke forsinke processen for meget, sluttede Fournier. 

Galtier formåede akkurat ikke at kvalificere Nice til Champions League i næste sæson, da man endte som femmer i tabellen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

NIC

0 - 0

LAU

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce