2022-03-27 13:25:51

Gedsted om AaB-debut: Fedeste uge i mit liv

Casper Gedsted fortæller i et interview med Nordjyske, at debuten mod Brøndby er en af de fedeste oplevelser i hans liv. Det er noget han vil huske resten af sit liv, fortæller det 20-årige talent.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AaB

0 - 1

FCK

I sidste uge fik AaB-talentet Casper Gedsted debut i AaB-trøjen, da han efter 68 minutter kom på banen i kampen mod Brøndby.

20-årige Gedsted blev indskiftet ved resultatet 2-0 til AaB, men ålborgenserne endte med at vinde kampen med hele 3-0.

For Gedsted var det en kæmpe oplevelse at få debut, og det er noget, han vil huske resten af sit liv, fortæller han i et interview med Nordjyske.

Artiklen fortsætter efter billedet

AaB -Gedsted om AaB-debut: Fedeste uge i mit liv
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Det har været en af de fedeste uger af mit liv. At få debut mod Brøndby foran 11000 og være med til at vinde 3-0 er noget, jeg vil huske resten af mit liv. Det kan ikke gøres meget bedre, siger Casper Gedsted i et interview med Nordjyske.

Gedsted fortæller yderligere, at der ikke var mange nerver inden kampen. Han fik gåsehud ved indskiftningen, og at han ønskede at gribe chancen.

Han skulle dog lige vende sig til tempoet i 3F-Superligaen, og tempoet var væsentlig højere end i U19-ligaen. Den alsidige spiller kom ind på venstre wingback, og han har tidligere spillet angriber. Han er tilfreds med at spille lidt af hvert, hvis det fører til flere minutter på banen, afslutter han.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AaB

0 - 1

FCK

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0