2022-07-27 10:32:38

Genk-chef raser: Kendte til FCK-interesse - ikke møde

Genk var informeret om, at FCK var interesserede i Cyriel Dessers, men informationen kom fra angriberens agent og ikke FCK, siger klubbens sportsdirektør Dimitri De Condé til en belgisk avis.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Jupiler - 2. runde

FT

GEN

3 - 1

STL

Tirsdag kom FCK-fansene op ad stolene, da et opsigtsvækkende billede pludselig florerede på det sociale medie Twitter.

På billedet kunne man se FCK-cheferne Jess Thorup og Peter Christiansen sidde og holde et møde med Genk-angriberen Cyriel Dessers.

Efterfølgende kunne både tipsbladet.dk og B.T. fortælle, at mødet var foregået uden Genk-ledelsens vidende, og den belgiske klubs sportsdirektør Dimitri De Condé kaldte det sågar mangel på respekt fra de danske mestre.

Over for den belgiske avis Het Belang van Limburg uddyber De Condé nu, at Dessers' agent Stijn Francis havde gjort det klart, at FCK var interesserede i hans klient, men Genk-chefen fastholder altså, at klubben intet har hørt fra Thorup og co.

- Cyriels agent, Stijn Francis, havde fortalt os, at der var interesse fra FC København, men klubben har ikke informeret os på nogen måde, siger han og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Genk-chef raser: Kendte til FCK-interesse - ikke møde
Foto: Johan Eyckens/AFP/Ritzau Scanpix

- Vi synes ikke, at det er den rette måde at gribe tingene an på, lyder det fra De Condé.

Het Belang van Limburg skriver desuden, at Genk-spillerne havde fri tirsdag, og at det altså var derfor, at Dessers havde mulighed for at tage til København for at mødes med Thorup og PC.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Jupiler - 2. runde

FT

GEN

3 - 1

STL

54 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0