2022-03-09 10:01:37

Gisdol-assistent bliver i Rusland: Føler ansvar

Den tyske træner Marvin Compper har modsat sin Markus Gisdol valgt at blive i Rusland, hvor han er steget i graderne i Lokomotiv Moskva efter landsmandens exit.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 21. runde

FT

LMO

1 - 2

CSK

Mens tyske Markus Gisdol forlod cheftræner-jobbet i Lokomotiv Moskva som konsekvens af Ruslands invasion i Ukraine, valgte hans assistenttræner Marvin Compper at blive i landet og klubben.

Det skriver Ritzau, som samtidig oplyser, at Compper er steget i graderne i den russiske klub efter landmandens Gisdols exit.

I et interview med den tyske avis Bild fortæller 36-årige Marvin Compper, at han føler et ansvar for arbejdet i Lokomotiv Moskva.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Gisdol-assistent bliver i Rusland: Føler ansvar
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi tiltrådte her i oktober 2021 for at skabe en forandring. Vi har givet hele klubben en filosofi fra top til bund. Jeg føler et ansvar for det og over for de mennesker, der har givet os den tillid, siger han.

Ifølge Ritzau har Compper reelt set overtaget Gisdols cheftræner-post i Lokomotiv Moskva, men fordi han ikke har den fornødne UEFA-licens, er det fra officielt hold Dmitri Loskov og Oleg Pashinin, der har træneransvaret. 

Markus Gisdol udtalte i forbindelse med sit exit fra Lokomotiv Moskva, at han ikke kunne se sig selv have en hverdag i Rusland, mens landet førte en krig, som ikke var i tråd med hans værdier.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 21. runde

FT

LMO

1 - 2

CSK

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0