2022-03-01 12:45:00

Gisdol siger op: Kan ikke træne i Rusland

Markus Gisdol har sagt op i Lokomotiv Moskva og fortæller nu til Bild, at han ikke kan se sig være træner i et land, hvis leder er ansvarlig for en krig i Europa.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokal - ottendedelsfinale

FT

LMO

0 - 4

YEK

Rusland har invaderet Ukraine, og det skaber masser af reaktioner rundt om i verden.

I Rusland har Lokomotiv Moskva nu også mærket konsekvenserne af invasionen af Ukraine, da klubbens træner, tyske Markus Gisdol, har forladt klubben.

Det oplyste klubben tidligere tirsdag, og nu siger Gisdol selv, at han ikke kan være træner i et land, hvis leder er ansvarlig for en krig i Europa.

- At være fodboldtræner er det bedste job i verden. Men jeg kan ikke forfølge mit kald i et land, hvis leder er ansvarlig for en aggressiv krig midt i Europa.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Gisdol siger op: Kan ikke træne i Rusland
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det er ikke på linje med mine værdier, og det er derfor, jeg har sagt op med øjeblikkelig virkning, siger Gisdol til Bild og tilføjer:

- Jeg kan ikke stå på træningsbanerne i Moskva, træne spillerne og kræve professionalisme, når der få kilometer væk bliver givet ordrer, som bringer store lidelser til et helt folk. Det er min personlige beslutning, og jeg er helt og aldeles overbevist om den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gisdol kom til Lokomotiv Moskva i oktober 2021, men nu er han altså tilbage i Tyskland, hvor han tidligere har trænet klubber som HSV, FC Köln og Hoffenheim.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokal - ottendedelsfinale

FT

LMO

0 - 4

YEK

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0