2022-01-18 10:30:18

Gladbach forlænger med uheldige Müsel

Gladbach har valgt at forlænge aftalen med Torben Müsel, som i flere omgange har været ramt af en knæskade, til sommeren 2024. Han er desuden blevet udlejet til Eupen i samme ombæring.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DFB Pokal - ottendedelsfinale

FT

HAN

3 - 0

GLA

Fire minutter i Bundesligaen. Det er ikke blevet til meget spilletid i denne sæson for Torben Müsel i Mönchengladbach, men i den tyske klub har de fortsat en stor tro på ham.

Han har nemlig fået forlænget sin aftale, så den nu løber frem til sommeren 2024. Det er på trods af, at han flere gange har været uheldig med sit knæ, hvor han har siddet ude i lange perioder med en knæskade.

Müsel får dog ikke lov til at spille resten af sæsonen i Gladbach, da han i stedet er blevet udlejet til Eupen i Belgien.

- Torben har udviklet sig rigtig godt i denne sæson efter langvarige skader og har nu brug for at spille træning på et højt niveau. Det skulle han gerne få i de næste par måneder i den belgiske Jupiler League. Vi ønsker ham al mulig succes i Eupen, sportsdirektør Max Eberl.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Gladbach forlænger med uheldige Müsel
Foto: Mönchengladbach

22-årige Torben Müsel kom til Gladbach tilbage i 2018 og står i alt noteret for to kampe for Gladbach grundet de mange knæskader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

DFB Pokal - ottendedelsfinale

FT

HAN

3 - 0

GLA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0