2022-10-06 20:40:38

Gode SIF-nyheder: West Ham vandt over Anderlecht

West Ham besejrede Anderlecht i Belgien, og dermed har Silkeborg IF stadigvæk gode muligheder for at komme videre i Conference League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - 3. runde

FT

AND

0 - 1

WHU

79'
0 1
Gianluca Scamacca
Mål

West Ham skulle forsøge at fortsætte deres perfekte start på Conference League, da de torsdag aften mødte Anderlecht på udebane. 

Opgøret startede ganske livligt med muligheder til begge lejre. Efter 26 minutter fik Jarrod Bowen en fin mulighed, men hans afslutning strøg akkurat forbi fjerneste stolpe. 

Saido Benrahma fik en kæmpe mulighed for at bringe London-klubben kort før pausefløjt, men fra en fri position inde i feltet hamrede han bolden langt over mål. Første halvleg sluttede 0-0. 

West Ham sad på spillet i anden halvleg, og med ti minutter igen gav det pote. 

Artiklen fortsætter efter billedet

ECL -Gode SIF-nyheder: West Ham vandt over Anderlecht
Foto: Bruno Fahy/AFP/Ritzau Scanpix

Brasilianske Lucas Paqueta fik sendt bolden ind til indskiftede Gianluca Scamacca, der tæmmede bolden, hvorefter han sendte den ind ved fjerneste stolpe. 

Målet blev det eneste i opgøret, og dermed sluttede det 1-0 til West Ham, der sejrede for tredje gang i streg i turneringen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sejren betyder, at de nu har lagt afstand til de øvrige hold i gruppen med ni point. Nærmeste konkurrent er netop Anderlecht, der har fire point, mens Silkeborg efter aftenens sejr over FCSB har tre point. Der resterer tre kampe i gruppespillet.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - 3. runde

FT

AND

0 - 1

WHU

79'
0 1
Gianluca Scamacca
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0