2021-08-19 13:03:22

Gomez: Jeg ved ikke hvorfor Gasperini lyver

Den forhenværende Atalanta-spiller Alejandro 'Papu' Gomez mener, at Gian Piero Gasperini lyver i sit svar på Gomez' kritik af træneren onsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter adskillige sæsoner sammen i Atalanta havde den argentinske spiller Alejandro 'Papu' Gomez og den italienske træner Gian Piero Gasperini en kontrovers i efteråret 2020, der resulterede i, at Gomez forlod klubben til fordel for Sevilla FC i januar 2021.

Onsdag åbnede Gomez så op for, hvad der havde forårsaget den turbulente afsked i et større interview, hvor han beskyldte Gasperini for at have overfaldet den lille argentiner fysisk i omklædningsrummet i en Champions League-kamp mod FC Midtjylland.

Det nægtede Gasperini dog hurtigt efter Gomez' udtalelser onsdag og mente tværtimod, at det var Gomez, der havde angrebet Gasperini.

Og nu vender Gomez så tilbage igen.

- Jeg forstår ikke, hvorfor Gasperini insisterer på at fortælle løgne. Der er 50 vidner. Jeg sagde, at jeg lavede en fejl ved ikke at adlyde på banen. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke kan indrømme sandheden, siger Gomez angiveligt til L'Eco di Bergamo.

Artiklen fortsætter efter billedet

Gomez: Jeg ved ikke hvorfor Gasperini lyver
Foto:

Gasperini begrundede i stedet Gomez' afsked med klubben ved at sige, at det skyldtes et dårligt forhold til ejerne.

Men det afviser Gomez også.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Forholdet gik aldrig i stykker. Det har altid været spektakulært. På dagen jeg tog til Sevilla, brugte jeg timer på Percassi-kontorerne med Antonio og Luca, vi snakkede, vi krammede og græd sammen. Vi kunne ikke tro, hvordan det var gået, siger Gomez.

Det vil nu blive spændende at se, om Gasperini igen vil svare på Gomez' kritik, eller om historien stopper her.

Under alle omstændigheder lader de to hovedpersoner i hvert fald ikke til at have begravet stridsøksen endnu ovenpå den kontroversielle afsked til klubbens daværende anfører, der havde brugt mere end seks sæsoner i klubben.

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce