2022-08-06 09:56:19

Grabara om Ross-skalle: Hvor dum kan man være?

Kamil Grabara er tilbage efter operationen i ansigtet, men han forstår ikke helt, hvordan AaB's Mathias Ross kunne finde på at gå ind i den tackling. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kamil Grabara er blevet opereret i ansigtet efter et voldsomt sammenstød med AaB's Mathias Ross, hvor de to spillere stødte hovederne sammen. 

Grabara er nu blevet opereret, og han forbereder sig nu på at blive helt klar til at spille igen, selvom det godt kan tage noget tid. 

- Jeg har det fantastisk. Jeg har aldrig nogensinde haft det bedre. 

- Der har været en plastikkirurg involveret, men jeg er ikke sikker på, om han har hjulpet mig meget, men jeg er stadig lækker. Operationen gik godt, og jeg håber, at de fik fikset det, som det skulle, fortæller Kamil Grabara til FCK's hjemmeside. 

Kamil Grabara fortæller om situationen med Mathias Ross, og han forstår ikke, at han kunne finde på at gøre det. 

- Hvis de har planer om at slå mig ihjel, så er de nødt til at gøre noget andet, for det var ikke nok. 

- Jeg tænkte ikke på meget i øjeblikket – udover at jeg tænkte på, hvor dum man dog kan være for at gøre sådan noget. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er udfordringer på alles vej, og det kommer ikke til at stoppe mig i at blive en endnu bedre målmand, fortæller FCK-keeperen. 

Grabara fortæller også, at han trods alt har været heldig, for det kunne været gået meget værre. 

- Når man tager i betragtning, hvad der kunne være sket, så er jeg rimelig heldig. Det er jeg blevet fortalt af dem, der opererede mig. Jeg er taknemmelig for, at jeg har det fint. 

- Havde omstændighederne været lidt anderledes, så havde jeg nok ikke stået her nu, hvis jeg blev ramt en smule anderledes, fortæller han. 

Grabara kan ikke sætte tid på, hvor lang tid det vil tage ham at blive klar, man han håber ikke, at det bliver alt for mange kampe. 

94 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0