2023-02-04 09:00:02

Grabara rygtet til Bayern München: Jeg vil give tilbage til FCK

Kamil Grabara blev i løbet af transfervinduet rygtet til Bayern München. Nu fortæller han, at han ikke har tænkt sig at forlade FCK uden videre, da han har noget, som han skylder klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

4 - 1

ELF

Kamil Grabara til Bayern München?

Det var angiveligt noget, som de havde i tankerne nede i den tyske storklub, da de var på jagt efter en afløser for den skadet Manuel Neuer.

Bild-journalisten Christian Falk, som dækker Bayern tæt, kunne nemlig erfare, at de tyske mestre havde Grabara på blokken, men de endte i stedet med at hente Yann Sommer i Mönchengladbach.

Men var der noget om sagen?

Det spurgte bold.dk Kamil Grabara om på københavnernes træningslejr i Portugal.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Grabara rygtet til Bayern München: Jeg vil give tilbage til FCK
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Du kan få min agents nummer og spørge ham, jeg tror, at han mere end gerne vil svare på det. Men jeg sidder her i FCK-trøjen, og jeg vil vinde to titler med klubben i denne sæson, siger Grabara køligt, mens han læner sig tilbage i den udendørs hjørnesofa.

Det er dog ikke første gang, at Grabara er blevet sat i forbindelse med en klub fra den tyske Bundesliga, men polakken har ikke travlt med at forlade den danske hovedstad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har nemlig noget, som han gerne vil give tilbage til FCK.

- Hvis klubben er glad for det, som de kan få for mig, og jeg er glad for muligheden, så kan det være, at de sender mig videre, hvis det giver mening. Men det vigtigste er, at både FCK og jeg er glade for et muligt bud.

- Men jeg vil ikke være ham, som presser på for et skifte, fordi jeg vil have det. Jeg kommer ikke til at være som et barn i en slikbutik, som skriger efter sin mor.

- FCK købte mig for to år siden og lejede mig ikke. De gav mig chancen og smed mig i målet med det samme, så jeg føler, at jeg skylder dem en smule. Jeg vil gerne kunne forlade klubben med mindst tre stjerner.

Hvordan har du det så med, at du er blevet rygtet til Bayern?

- Der er altid rygter i fodbolden. Men hvis der er stille omkring dig, betyder det som regel, at du ikke gør noget spektakulært, lyder det fra Kamil Grabara.

Artiklen fortsætter efter annoncen

24-årige Kamil Grabara har kontrakt med FC København frem til sommeren 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

4 - 1

ELF

29 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce