2022-04-07 14:25:00

Grabara tror på VM-plads: Synes jeg skal med

Kamil Grabara og Polen snuppede VM-pladsen for næsen af Sverige, da de to var i direkte duel om en VM-billet. Grabara håber på at skulle med til VM. bold.dk har snakket med den polske keeper om det kommende VM. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCK

1 - 0

FCM

Det blev Polen og ikke Sverige, der skal med til VM i Qatar. 

Det betyder, at Kamil Grabara har håneretten i omklædningsrummet over for de mange svenske holdkammerater. Men selvom Polen sendte Sverige ud af VM-kvalifikationen, er det ikke noget, Grabara har drillet svenskerne med. 

- Hvis jeg selv spillede i kampen mod Sverige, så havde jeg drillet mine svenske holdkammerater, men jeg sad bare på bænken, fortæller Grabara til bold.dk. 

Modsat tror Grabara heller ikke på, at de svenske spillere havde drillet ham, hvis Sverige havde taget VM-pladsen foran Polen. 

- De svenske spillere er rimelig nuttede og søde, så jeg tror ikke, at de ville turde drille mig med det, siger en grinende Kamil Grabara til bold.dk. 

Polen er kommet i gruppe med Argentina, Mexico og Saudi Arabien til VM, så de kommer på en svær opgave, hvis de skal sikre sig en plads videre fra gruppen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Grabara tror på VM-plads: Synes jeg skal med
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Men alene det at kvalificere sig til VM er meget stort for Grabara og Polen. 

- Selvfølgelig er det et stolt øjeblik for Polen som nation, men for mig som spiller, så er det ikke en drøm for mig at sidde på bænken og opleve det fra sidelinjen. Mit mål er altid at være førstemålmand, men det er, som det er. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selvfølgelig er jeg glad som polsk person, men som individuel spiller er jeg ikke, siger Grabara i et interview med bold.dk. 

Grabara har endnu ikke fået debut for det polske landshold, men han tror og håber på, at han bliver en del af den endelige VM-trup. 

- Jeg har været en del af truppen i de vigtigste kampe, nemlig i playoff-kampene, så hvis jeg bliver ved med at spille godt, så synes jeg, at jeg skal indkaldes til truppen, siger Kamil Grabara til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCK

1 - 0

FCM

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0