2022-06-21 22:50:02

Götze om Frankfurt: Alting passer mig bare

Mario Götze udtaler ovenpå sit skifte til Eintracht Frankfurt, at alting bare passer ham i klubben, hvad angår stadion, by og fans. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mario Götze skifter denne sommer tilværelsen i Holland hos PSV Eindhoven ud med en tilværelse i mere vante rammer i Tyskland hos Eintrahct Frankfurt. 

Her har offensivspilleren, der bliver holdkammerat med danske Jesper Lindstrøm, skrevet under på en treårig kontrakt, som han ser frem til at tage hul på. 

- Jeg ser virkelig frem til Eintracht Frankfurt. Den her klub har undergået en ekstraordinær udvikling og har taget hul på en spændende og ambitiøs sti, på hvilken jeg nu kan blive en del af, sagde Götze til klubben hjemmeside. 

- Samtalerne med Markus Krösche og Oliver Glasner viste hurtigt, at vi har og er på udkig efter de samme mål og ideer. Klubben har et solidt fundament. 

- Fra stadion til fansene til byen - alting passer mig bare. Jeg ser virkelig frem til min tilbagevenden til den tyske Bundesliga. Vi har endda muligheden for at spille i Champions League. 

Götze har tidligere været forbi Borussia Dortmund i Tyskland, hvor det er blevet til 217 kampe i karrieren og Bayern München, som det blev til 114 kampe hos. 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0