2021-05-13 07:30:02

Gunnarsson overvejer: SIF er god mulighed

Patrik Gunnarssons lejeaftale udløber med Silkeborg til sommer, men det kunne godt være en god mulighed for Brentford-keeperen at blive og spille Superliga. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Patrik Gunnarsson har haft et forrygende år i Danmark, hvor han har været med til at spille både Viborg og Silkeborg i 3F Superligaen.

Efteråret brugte han nemlig hos Viborg, mens han ved årsskiftet byttede den lejeaftale ud med en tilsvarende hos Silkeborg. 

Begge steder har han stået fast og uden at tabe nogle kampe. 

Til sommer skal han efter planen retur til Brentford, der ejer den 20-årige keeper, men Gunnarsson er bestemt heller ikke afvisende for at blive hos Silkeborg og vise sig frem i Danmarks bedste række.

- Både for mig, Silkeborg og Brentford kunne det blive en god mulighed for mig, hvis jeg kunne vise mig frem i den bedste danske liga. Det er en stor scene og en rigtig god liga, men Brentford ejer mig stadig, fortæller han til bold.dk og uddyber:

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Gunnarsson overvejer: SIF er god mulighed
Foto: Silkeborg IF

- Jeg har en kontrakt med dem, og de kæmper lige nu for at rykke op i Premier League via playoff. Sidste gang jeg snakkede med dem, aftalte vi at vente og se, om de rykkede op eller ej. For begge parters vedkommende bliver vi nødt til at vente til efter sæsonen, men det er helt bestemt en mulighed, at jeg bliver i Silkeborg. 

En mulig forlængelse af lejeaftalen har da også været på tale, når Gunnarsson har snakket med Silkeborg. Han understreger dog, at der først skal findes en aftale klubberne imellem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har snakket en smule om det. Jeg ved, at de sætter pris på det, jeg har leveret her. Jeg ved, at de vil holde øje med mig, når de skal vælge deres nye keeper. Jeg må bare vente og se, hvad der sker klubberne imellem.

- Som jeg sagde, så er Brentford stadig min klub, og de ejer mig, så beslutningen begynder hos klubberne, inden det kommer til mig. 

Umiddelbart vil der altså være lagt op til en forlængelse af lejeaftalen, hvis samarbejdet skal fortsætte. Hovedpersonen selv har i hvert fald endnu ikke overvejet, om det også kunne blive en permanent aftale med Silkeborg. 

- For at være ærlig så har jeg endnu ikke tænkt over det særligt meget. Det er noget, jeg må se på efter sæsonen. Det er vigtigt for mig at spille godt i de sidste par kampe, så jeg kan komme tilbage til Brentford og vise dem min udvikling. 

Bedre fodboldhold i 1. division end League One

Uanset om parternes stopper samarbejdet til sommer, eller det fortsætter, så er Patrik Gunnarsson blevet en meget bedre keeper det seneste års tid, hvor han har spillet 1. division. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, jeg har forbedret mig på alle områder. Det har været rigtigt for mig at komme her og spille, og det gælder alle aspekter af mit spil. Jeg tror først og fremmest, at det har hjulpet at få en masse spilletid og gøre det så godt, som jeg kan.

- Jeg skal fortsætte med at forbedre mig, for jeg er kun 20 år gammel, så jeg har en lang karriere foran mig.

Den gode udvikling er også et resultat af et højere niveau i 1. divisionen, end den islandske keeper havde forventet. Faktisk vurderer Gunnarsson, at 1. divisionen er bedre teknisk end League One i England.

- Det har været meget højere, hvis jeg skal være ærlig. Jeg troede, niveauet ville være lavere, men jeg tog helt sikkert fejl. Niveauet har været virkelig godt. Jeg var forbi den tredjebedste række i England sidste år, og de var måske bedre fysisk der, men her i Danmark er der bedre fodboldhold. De er mere teknisk, så jeg er meget glad for, at jeg tog her til, for det er et godt niveau, afslutter han. 

 

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0