2022-03-24 12:52:29

Halstenberg har udløb: Bliver gerne i Leipzig

Marcel Halstenberg har kontraktudløb med Leipzig til sommer, og han vil gerne fortsætte i klubben. De to parter har indledt forhandlinger, fortæller han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Marcel Halstenberg er netop vendt tilbage fra en langvarig knæskade, som har holdt den 30-årige forsvarer ude i cirka ni måneder. 

Den 2. marts gjorde tyskeren comeback, da han fik 16 minutter af Leipzigs 4-0-sejr mod Hannover. Halstenberg har kontraktudløb med det tyske mandskab til sommer, men han håber, at parterne kan blive enige om at forlænge kontrakten. 

- Vi har allerede haft indledende samtaler med klubben om en forlængelse, og jeg kan godt forestille mig at blive i Leipzig, udtalte forsvareren ifølge Kicker. 

I samme interview blev Halstenberg spurgt, om han sigter efter at komme med Tyskland til den kommende VM-slutrunde, men det er endnu for tidligt at tale om, da han først lige er vendt tilbage fra skade. 

- Selvfølgelig er det en drøm for enhver fodboldspiller at være en del af en stor turnering - det har jeg ikke sat kryds ved endnu, afsluttede forsvareren. 

Marcel Halstenberg har været i Leipzig siden sommeren 2015, hvor han kom til klubben fra St. Pauli.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0