2020-12-03 20:52:58

Halvsløje Esbjerg snuppede femte sejr i træk

Trods en halvsløj indsats formåede Esbjerg at snuppe sin femte sejr på stribe i 1. division, da Joni Kauko og Yuriy Yakovenko scorede målene i 2-0-sejren over Kolding.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

EFB

2 - 0

KIF

55'
1 0
Joni Kauko
Mål
75'
2 0
Yuri Yakovenko
Mål

Esbjerg skulle torsdag aften forsøge at tage fem sejre på stribe, da Kolding IF kiggede forbi i 1. division.

De vestjyske værter var blandt andet uden Jakob Ankersen, og Esbjerg lod da også til at mangle sin offensiv-profil, der sad ude med karantæne.

Esbjerg havde store problemer med at skabe noget offensivt, og der var ikke meget at berette om i kampens indledning, hvor hverken Kolding eller Esbjerg kom frem til de store chancer.

Der skulle gå godt tyve minutter, før de få tilskuere skulle få lidt spænding at varme sig på, og da Kolding havde tegningen til kampens første store chance i en kontra, men Niels Letorts flade centring blev clearet i Esbjerg-forsvaret.

Få minutter senere tvang Koldings Adam Jakobsen Mads Kikkenborg i Esbjerg-målet til en stærk redning, og det virkede til, at Esbjerg var en anelse rystet, og der vestjyderne begik mange fejl.

Men Koldings chancer inspirerede Esbjerg til at skabe sin første mulighed, da unge Zean Dalügge snød Koldings offside-fælde og kom alene igennem. Dalügge missede dog, og så fortsatte de to hold ved 0-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Halvsløje Esbjerg snuppede femte sejr i træk
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg viste i momenter bedre takter, men det skulle ikke blive til scoringer, hvorfor de to hold gik til pause uden scoringer.

Efter 53 minutter fik sidste rundes hattrick-helt Oliver Drost en stor mulighed for at bringe Kolding foran, da han blev sendt afsted i en omstilling, men skarpheden udeblev og Kikkenborg reddede i Esbjerg-målet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I stedet kunne Esbjerg ud af det blå fejre en scoring, da Joni Kauko efter 55 minutter samlede en løs bold op og sendte bolden i kassen tæt under mål. Dermed Esbjerg på 1-0, selv om Kolding var det bedst spillende mandskab.

Esbjerg fortsatte efter scoringen med at være ovenpå, og Kolding havde svært ved at gøre sig farlig mod Esbjerg-defensiven, hvor særligt Rodolph Austin spillede en brandkamp.

Det tillod Esbjerg at lukke kampen med 15 minutter igen, da netop indskiftede Yuriy Yakovenko kom først på et strålende indlæg, og så headede Esbjerg-ukraineren Esbjerg på 2-0. 

2-0 skulle blive kampens resultat, og dermed er Esbjerg nu på andenpladsen i 1. division med fire point op til Viborg. Kolding er nummer 10.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

EFB

2 - 0

KIF

55'
1 0
Joni Kauko
Mål
75'
2 0
Yuri Yakovenko
Mål

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce