2021-04-27 18:04:31

HB Køge-ejer: Skal etablere os i Superligaen

HB Køges amerikanske ejer George Altirs fastslår, at klubben ikke bare skal rykke op i 3F Superligaen, men etablere sig, og derfor skal der lægges en langsigtet plan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HB Køge får til sommer tilgang af Daniel Agger og Lars Jacobsen på trænerbænken, og ambitionerne er store i 1. divisionsklubben.

Samtidig med præsentationen blev en målsætning om at rykke op i 3F Superligaen inden for tre år lanceret, og målet er ikke blot at rykke op og så ned igen sæsonen efter.

HB Køge- og Capelli Sport-ejer George Altirs fastslår, at HB Køge skal etablere sig i Superligaen, og derfor skal klubben også være godt forberedt, inden de rykker op.

- Selvfølgelig skal vi have mændene i Superligaen. Vi vil være bedst, og derfor sker der meget på trænerfronten og mange andre steder, så vi er godt forberedt, siger George Altirs til sn.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -HB Køge-ejer: Skal etablere os i Superligaen
Foto: HB Køge

- Nu kommer Daniel Agger og Lars (Jacobsen, red.) til sommer, og de skal have os op i Superligaen så hurtigt som muligt. Men det må heller ikke gå for stærkt.

- Vi skal være klar, og vi har en plan for de kommende tre-fem år. Vi skal helst ikke op og rykke ned igen året efter. Det skal være bæredygtigt og ud fra en langsigtet plan, så vi kommer op i Superligaen og bliver oppe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HB Køge-ejeren vil ikke ud med, hvor mange penge han vil putte i klubben, men han siger, at han vil 'investere det nødvendige'.

17 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce