2021-10-16 15:30:03

HB Køge sejrede sent i langgaber mod NFC

Det lignede længe en langgaber, men i kampens afslutning vågnede HB Køge og Nykøbing FC, da førstnævnte vandt 1-0 i NordicBet Ligaen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

HBK

1 - 0

NFC

83'
1 0
William Madsen
Mål

HB Køge bød lørdag eftermiddag Nykøbing FC til dagens tidlige kam i NordicBet Ligaen.

Hjemmeholdet stod inden kampen noteret for ni point i 11 kampe, mens gæsterne havde samlet 15 point sammen i samme antal kampe.

Kampen blev langt hen ad vejen en chancefattig og halvkedelig affære, men der skulle komme gang i opgøret mod afslutningen.

Enkelte muligheder var der dog også inden da. Pierre Larsen spillede en flad aflevering ind mod Joachim Rothmann, der lige akkurat ikke nåede frem og fik afsluttet efter 13 minutters spil.

Minuttet efter hev Nicholas Marfelt Sebastian Koch omkuld som bageste mand, men dommeren må have vurderet, at Nykøbing-angriberen ikke var sikker på at nå bolden, hvor HB Køge-bakcen slap med et gult kort.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -HB Køge sejrede sent i langgaber mod NFC
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Første halvleg sluttede kedeligt, da HB Køges Mathias Nielsen fik et vrid i knæet og måtte lade sig udskifte med store smerter.

Den chancefattige kamp fortsatte efter pausen, men i det 78. minut begyndte de to hold at røre på sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Først leverede Nykøbing en næsten perfekt kontra.

Nicolai Jessen, der har kælenavnet Geparden fra Rødby, satte en kontra i gang, da han fandt Mathias Kristensen på midten af banen.

Herefter viste Jessen den hurtighed, der har retfærdiggjort kælenavnet, da han løb dybt og modtog bolden fra Kristensen igen.

Jessen prikkede bolden første gang videre ind i feltet til Sebastian Koch, der dog ikke nåede at få afsluttet, inden Pierre Larsen fik generet ham efter et fantastisk returløb, der forhindrede en scoring.

Tre minutter senere sendte Jessen et indlæg i feltet, hvor han fandt en fri Koch, der dog sendte en akavet flugter over mål.

De brændte chancer blev straffet den anden vej i det 83. minut, da et velkombineret HB Køge-angreb endte hos Pierre Larsen, der sendte et indlæg ind i panden på William Madsen, der stangede bolden i kassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desværre for hjemmeholdet blev målscoreren skadet i forbindelse med målet.

Nykøbing lagde sig dog ikke ned af den grund og skabte fine muligheder til både Nicolai Jessen og Mathias Kristensen i kampens døende minutter, men skarpheden manglede.

Derfor snuppede HB Køge tre tiltrængte point, der sender dem på syvendepladsen – tre point efter netop Nykøbing.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

HBK

1 - 0

NFC

83'
1 0
William Madsen
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0