2021-02-01 21:43:09

HB Køge udlejer ung kvartet til 2. division

HB Køge har udlejet Frank Assinki og Frederik Munck til Roskilde KFUM, mens Christian Toftdahl og Casper Jørgensen drager til Holbæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På transfervinduets sidste dag har HB Køge udlejet fire unge spillere, der alle drager til 2. division.

Christian Toftdahl og Casper Jørgensen rykker til Holbæk, hvilket HB Køge-direktør Per Rud siger følgende om:

- Både Christian og Casper er talentfulde midtbanespillere med fremtiden foran sig. Vi så i efteråret, hvor Casper Jørgensen også var udlejet til Holbæk, hvor stor værdi der kan være i lejeaftaler for de yngste spillere i form af masser af spilletid.

- Derfor er vi glade for at vi kan sende både Casper og Christian til Holbæk, så de kan udvikle sig endnu mere og til sommer komme retur til os som endnu bedre spillere, siger Per Rud.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -HB Køge udlejer ung kvartet til 2. division
Foto: HB Køge

Samtidig sendes Frank Assinki og Frederik Munck til Roskilde KFUM.

- Vi har fra efteråret gode erfaringer med at have nogle af vores helt unge spillere på udlån i KFUM Roskilde i efteråret. Vi er derfor glade for at vi igen i foråret har kunnet indgå en aftale med KFUM, Roskilde om at sende nogle af vores unge spillere på græs hos dem, siger Per Rud og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Assinki har et stort talent, og er inde omkring Ghanas U20-landshold, men han skal ud og have spilletid – og mere end der er udsigt til hos os i foråret – hvis han skal fortsætte udviklingen. 

- Det samme gør sig gældende for Frederik Munck, der har masser af talent, men som har brug for mere spilletid, end hvad der umiddelbart er udsigt til hos os i foråret, men vi ser også frem til at få dem begge retur til sommer, siger Per Rud.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0