2021-09-20 12:20:00

Helenius græd ved AGF-exit: Var helt færdig

Nicklas Helenius var skuffet til tårer, da han i januar skiftede fra AGF til Silkeborg. Han mente, at han kunne have slået igennem i Aarhus, så han var hårdt ramt efterfølgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Silkeborg tager mandag aften imod AGF på hjemmebane i 3F Superligaen, og når de gør det, kunne det meget vel være med Nicklas Helenius på banen, der tidligere var AGF'er, men i dag tørner ud for Silkeborg.

Var det imidlertid gået efter hans eget hoved, kunne han meget vel have stået på den anden side af grønsværen, når de to klubber mødes, for han havde en klar ambition om at slå igennem i AGF. Det forklarer han i Jyllands-Posten mandag.

- De sagde, at jeg meget gerne måtte blive i AGF, men Alexander Ammitzbøll kom hjem fra lejeophold i Norge, og de havde lejet Mathias Jørgensen, og de ville ikke forhindre mig at finde en ny klub. Da jeg gik ud fra kontoret, brød jeg i gråd. Det var en kæmpeskuffelse for mig.

- Jeg havde givet så meget, arbejdet så hårdt og også præsteret. Hvorfor havde jeg ikke fået lov til at vise det hen over fem-seks kampe? Det var den skuffelse, jeg havde i mig. Jeg kunne have gjort det i AGF, fortæller Helenius Jyllands-Posten.

Den 30-årige angriber fik et succesfuldt forår i Silkeborg ellers, hvor han hjalp dem til oprykning i sidste sæson og er med til at forsøge at etablere klubben i Superligaen i år.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Helenius græd ved AGF-exit: Var helt færdig
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han følte dog, at tiden i AGF havde fået ham tilbage som fodboldspiller, og derfor var han med egne ord ”fuldstændig færdig” i den efterfølgende tid, hvor han havde fået beskeden.

Ligeledes har han en fornemmelse af, at klubbens tidligere sportschef Peter Christiansen nok havde beholdt ham i klubben, hvis han var blevet i AGF, for det var nemlig ham, der havde hentet Helenius til i sin tid også.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det aarhusianske blev det til fem mål i 44 kampe for den 30-årige angriber, som mest så spilletid fra bænken af. I Silkeborg er statistikken noget finere med 24 mål i 51 kampe, men det til trods, fortryder han intet fra sin tid i AGF.

Det er af den grund nok en toptændt Helenius, vi får at se til mandagens opgør for at vise, at hans tidligere arbejdsgiver tog fejl ved ikke at beholde ham i klubben.

Silkeborg mod AGF spilles klokken 19.00.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0