2021-06-22 11:48:55

Helsingør forlænger med ny offensiv profil

FC Helsingør har forlænget samarbejdet med 26-årige Tonni Adamsen til sommeren 2023 efter en succesfuld første halvsæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilbage i januar skiftede Tonni Adamsen Frem ud med FC Helsingør, og her belønnes offensivspilleren nu med en ny kontrakt.

Helsingør har tilføjet yderligere halvandet år til aftalen, så den gælder til sommeren 2023.

- Tonni er hurtigt blevet godt integreret hos os og har i højere og højere grad udfoldet sine færdigheder, som sæsonen skred frem. Man ser ofte, at et nyt miljø kan rykke folk, og det er Tonni et godt eksempel på. 

- Han var allerede en stor profil i 2. division, og han er lykkedes med at tage næste skridt og blive en profil for os i første division. Tonni har leveret både mål og assists og har været en afgørende faktor i mange af vores kampe, og så godt som han er faldet til i truppen var det oplagt at forlænge med ham. 

- Vi tror på, at Tonni kan blive endnu bedre, og jeg er sikker på at han har alle forudsætninger for at fortsætte sin rivende udvikling i de næste sæsoner, siger sportschef Brian Gellert.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Helsingør forlænger med ny offensiv profil
Foto: FC Helsingør

Hovedpersonen glæder sig over at have fremtiden på plads.

- Først og fremmest er jeg rigtigt glad for at være her. Jeg nyder at komme til træning hver dag, og det er nogle gode mennesker, der er her, både på holdet og omkring det. Det er et superspændende hold med en masse gode spillere, og jeg synes, vi har en god blanding af både erfaring og talent, og jeg synes, at jeg er blevet taget rigtigt godt imod af alle. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kunne mærke, at jeg lige skulle vænne mig til tempoet og de nye omgivelser, men det, synes jeg, har gjort nu, så nu er det bare at bygge på. Jeg skal spille en masse kampe, score nogle mål og hjælpe holdet så godt som muligt. Vi tager det ét skridt ad gangen, men det er da klart målet at vi skal spille med i toppen af 1. division, siger Tonni Adamsen.

Offensivspilleren spillede i foråret 12 kampe for Helsingør og scorede fire kasser.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0