2022-08-05 10:30:02

Helsingør-træner trods skidt start: Målet er top 6

Selvom der har været gang i svingdøren i FC Helsingør, er træner Morten Eskesens målsætning stadig, at klubben skal blande sig i toppen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nederlag til Vejle. Nederlag til Hobro. Og en samlet målscore på 0-7. Helsingør er kommet skidt fra land i denne sæsons NordicBet Liga, og samtidig har træner Morten Eskesen måtte sige farvel til profiler som Kristoffer Munksgaard, Elijah Just, Sebastian Mielitz, Nikolaj Hansen og Frederik Bay - og med stor sandsynlighed også Tonni Adamsen i den nærmeste fremtid.

Åreladningen har dog ikke fået Eskesen til at mistet troen på en stor sæson for nordsjællænderne.

- Vi har mistet fem stamspillere fra sidste sæson og har desuden Kasper Enghardt og Daniel Norouzi ude i mindst en måned endnu. Det er mange spillere, som har været med i lang tid, og det var blandt andet derfor, vi præsterede så godt i sidste sæson. Så må nogle nye tage over, og vi har meget kvalitet i truppen, men det tager naturligvis lidt tid at få bygget relationerne op.

Trods den store udskiftning i truppen, og flere spillere som Tonni Adamsen og Reinholdt på radaren hos andre klubber, samtidig med en skidt start med to nederlag i NBL-ligaen, slår cheftræneren fast:

- Målet er top 6!

- Og det selvom vi har stadig et lavt budget efter Nordic Bet Liga-standarder, hvilket kan gøre det endnu sværere at finde tilføjelser til truppen. Vi har eksempelvis været i dialog med spillere, som har valgt andre klubber i ligaen alene pga økonomi, siger Eskesen.

Helsingør blev i sidste sæson nummer fire og træneren mener, at de skal slå på andre dyder end økonomi for at tiltrække spillere, der kan sparke dem i top 6 igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skal udvikle unge spillere, som vi gjorde med Elijah Just, som sad på bænken i 2. division for tre år siden, og som vi nu har solgt til Horsens. Jeg er stolt af det miljø, vi har heroppe, og den indsats min assistent-træner Mikkel Thygesen lægger i at få udviklet spillerne, så eksempelvis Just bliver interessant for Superligaen, er fremragende, siger Eskesen.

Helsingør får i aften besøg af Fredericia.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0