2022-07-25 23:05:01

Helt åbent: Kun tre point adskiller top fem i Sverige

Halvvejs i sæsonen er der kun tre point fra førstepladsen til femtepladsen i Allsvenskan. Danskerklubberne Häcken, Hammarby og Malmö er alle med i topstriden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er spænding på i Allsvenskan i vores naboland, hvor sæsonen, som følger kalenderåret, efterhånden er ved at være halvvejs.

Her er der nemlig kun tre point der adskiller Djurgården på førstepladsen med 33 point og Malmö på 30 point, som har samme pointantal som Hammarby på femtepladsen.

Danskerklubberne hænger på

På andenpladsen ligger Häcken, hvor både Kristoffer Lund og Mikkel Rygaard får spilletid, og de kan endda gå forbi Djurgården, hvis de vinder den kamp de har i hånden.

Lidt længere nede befinder Hammarby sig på fjerdepladsen, som ligeledes har en kamp i hånden. De vandt 3-0 ude over Varbergs mandag aften med både Jeppe Andersen og Mads Fenger fra start.

Malmö er også involverede i topstriden på en femteplads, og deres trup tæller som bekendt både Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Rieks, som alle er inde omkring førsteholdet, når de er kampklar.

Allsvenskan fortsætter frem til første weekend af november, hvor 30. og sidste spillerunde afvikles.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0