2021-01-22 08:43:01

Hinterseer skal genfinde melodien i Sydkorea

Efter en svær halvsæson i HSV skifter 29-årige Lukas Hinterseer nu til sydkoreansk fodbold, hvor han har skrevet kontrakt med Ulsan Hyundai.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lukas Hinterseer var i sidste sæson en vigtig figur for HSV, men det har ikke været tilfældet i denne sæson, hvorfor den østrigske angriber nu søger ny græsgange.

Fredag morgen meddeler HSV, at Lukas Hinterseer takker af i den tyske storklub og i stedet skifter til sydkoreanske Ulsan Hyundai.

- Vi ønsker Lukas og hans familie alt det bedste i fremtiden og først og fremmest held og lykke med den nye, spændende udfordring. Selvfølgelig vil vi gerne takke Lukas for hans tid, engagement og professionelle opførsel i HSV, siger sportsdirektør Michael Mutzel.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Hinterseer skal genfinde melodien i Sydkorea
Foto: Getty Images

Lukas Hinterseer kom til HSV fra Bochum i sommeren 2019 og bidrog med i alt ti kasser i sin første sæson, men i indeværende sæson er det blot blevet til 29 minutters spilletid i den tyske 2. Bundesliga.

Ulsan Hyundai ligger på en øjeblikkelig andenplads i den bedste række i Sydkorea med tre point op til førerholdet Jeonbuk.

Lukas Hinterseer er schlagerkongen Hansi Hinterseers nevø.

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0