3F Superliga -Hjemvendt Vejle-talent er åben for nyt udlån
2020-11-19 18:28:01
Foto: Vejle Boldklub

Hjemvendt Vejle-talent er åben for nyt udlån

Vejle-talentet Tobias Sommer er vendt hjem efter en kort periode på udlån hos islandske IF Grotta, og selv om han er glad for at være tilbage i Vejle, afviser han ikke at skulle ud igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

18-årige Tobias Sommer blev i september udlejet fra Vejle til islandske IF Grotta, hvor han nåede at spille fem kampe, før den islandske sæson lukkede i på grund af corona-situationen.

Nu er han tilbage i Vejle, hvor han træner med klubbens førstehold uden dog at kunne komme i kamp, da han er låst indtil 2021, og det kan også godt være, at der går længere tid, før det igen bliver til en Vejle-kamp.

For unge Sommer er nemlig ikke afvisende omkring at skulle ud igen, siger han til klubbens egen hjemmeside.

- Jeg har helt sikkert mod på tilværelsen som fodboldspiller. Man får smag for mere, når man har været ude at stå på egne ben. Det var sundt at komme uden for de vante omgivelser, og jeg var i en klub med et godt set-up. 

- Jeg er ikke afvisende overfor at skulle ud igen, men lige nu glæder jeg mig over at være tilbage i VB og vise, at jeg har udviklet mig, siger han og tilføjer om opholdet i IF Grotta:

- Det har været meget lærerigt. Jeg stod på egne ben uden for banen og kom til en trup, hvor min rolle var markant anderledes, end den jeg kom fra i Vejle. Jeg var udset til at være en leder på holdet, selv om jeg kun er 18 år.

- Den omstilling, at skulle gå fra at være et af ydermandaterne i Vejle til en ledende rolle i en ny klub og på kort tid skulle ind og spille, lærte jeg meget af. Jeg blev set på med nye øjne, og det har været fedt at komme ud og få den fodboldmæssige og personlige oplevelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fortæller desuden, at han godt kunne se sig selv rykke længere tilbage på banen i fremtiden, efter den normale defensive midtbanespiller blandt andet gjorde sig som midterforsvarer på Island.

Sommer har spillet tre kampe for Vejles førstehold. 


Foto: Vejle Boldklub

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0