2022-09-20 09:07:00

Hjulmand forsvarer Schmeichel: Ikke meningen med bænk-plads

Landstræner Kasper Hjulmand forstår ikke, hvorfor Kasper Schmeichel er røget på bænken i Nice, da landsholdskeeperen er en fantastisk målmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

Kasper Schmeichel har op til denne sæson skiftet Leicester ud med et sydfransk eventyr hos Nice, men det er ikke gået den danske keepers vej i starten.

Schmeichel har nemlig været meget udskældt i de franske medier, da han har lavet flere fejl, og i weekendens kamp mod Angers var han blevet smidt på bænken.

Han har derfor ikke fået den bedste optakt op til landsholdslejren i denne uge, og landstræner Kasper Hjulmand har da også svært ved at forstå situationen.

- Kasper skal jo ikke sidde på bænken. Der er altid flere sider af sagen, så jeg vil ikke stå og gøre mig klog over, hvad der foregår i Nice. Jeg har ikke været dernede, siden Kasper er kommet til.

- Men for os og mig er Kasper en fantastisk målmand, og det er jo ikke meningen, at han skal tage til Nice for at sidde på bænken. Men lad os nu se, hvad der kommer til at ske. Jeg synes ikke, at han er faldet i niveau.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Hjulmand forsvarer Schmeichel: Ikke meningen med bænk-plads
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg er i hvert fald helt sikker på, at han kommer ind til landsholdslejren med 200 i timen, hvor han glæder sig til at stå. 

Schmeichel var dog ikke den eneste, som var blevet sat af i weekenden, da Thomas Delaney heller ikke fik spilletid for Sevilla, men her har Hjulmand ikke de store bekymringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, at Thomas har fået for lidt spilletid. Han var helt ude i søndags, men jeg er ikke nervøs for Delaneys form lige nu.

- Jeg vil selvfølgelig gerne have ham mere i rytme nede i Sevilla. De spiller også hver tredje/fjerde dag, men jeg tror, at det kommer. Det er jeg sikker på med den kvalitet, som han har.

Kasper Schmeichel og Thomas Delaney kan dog få spilletid torsdag aften, når Danmark er på besøg hos Kroatien i Nations League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0