2023-03-21 10:00:02

Hjulmand har et godt øje til AaB-keeper

Kasper Hjulmand kalder AaB's unge keeper Theo Sander spændende og ser ham som én til fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

Theo Sander fyldte 18 år i januar, men har allerede etableret sig som førstemålmand i AaB.

Det har Kasper Hjulmand tilsyneladende også bemærket, for landstræneren fremhæver Sander som en dygtig, ung målmand, der er på vej.

Snakken falder i første omgang på det nuværende målmandsteam på A-landsholdet, hvor Kasper Schmeichel og Frederik Rønnow sidder tungt på de første to pladser.

- Fra de to synes jeg, der er et stykke vej til vores treer. Det kunne godt være Daniel Iversen eller Oliver Christensen, men lige nu er det Mads Hermansen. De er meget, meget forskellige som målmænd og har forskellige ting at arbejde med for at tage næste skridt.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Hjulmand har et godt øje til AaB-keeper
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- I det næste lag har vi også nogle gode unge keepere. Altså vi har en Theo oppe i Aalborg, som vi jo har kendt meget længe, og som også ser spændende ud.

- Det er godt for os og for landsholdet i fremtiden, at der er nogle, som har muligheden for at gå fra at være talentfulde unge spillere, som spiller på okay hold, og så til Europa, for vi skal have flere, der tager nogle større spring, så de kommer op på nogle endnu større adresser, siger Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både 23-årige Oliver Christensen og  to år ældre Daniel Iversen har tidligere været med A-landsholdet, men denne gang er det altså Hermansen på 22 år fra Brøndby.

Danmark møder på torsdag Finland i EM-kvalifikationen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

20 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce