2022-12-01 07:13:01

Hjulmand: OneLove-debatten er ingen undskyldning

Kasper Hjulmand føler, at optakten til VM var god, og han mener ikke, at al debatten om OneLove havde indflydelse på de dårlige præstationer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

Tre kampe og hjem blev facit for Danmark efter en VM-slutrunde, som har handlet om meget andet end fodbold.

Debatten om protestaktioner, blandt andet OneLove-armbindet, har fyldt en masse, men det har ikke haft indflydelse på holdets præstationer eller resultater, slog Hjulmand fast efter onsdagens 0-1-nederlag til Australien. 

- Det har intet med det at gøre. Det er ingen undskyldning. Vi var totalt fokuseret og var slet ikke distraheret, slår Hjulmand fast og fortsætter: 

- Jeg har endnu ikke haft muligheden for at evaluere kampene, men vi har uden tvivl spillet med for lidt tempo og rytme i vores eget spil.

- Vi startede godt mod Australien og var gode med bolden, men så forsvandt strukturen i kampen, og det blev for følelsesladet og med for lav kvalitet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Hjulmand: OneLove-debatten er ingen undskyldning
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det eneste, vi ikke må i en kamp mod Australien, er at spille med for mange følelser. Vi skal spille med kvalitet og holde positionerne, og vi spillede bare ikke op til vores bedste.

Kasper Hjulmand føler, at hele optakten til slutrunden har været god, men erkender, at holdet slet ikke ramte niveau i Qatar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har spillet godt i hele 2021 og i 2022 op til VM. Vi havde en dårlig halvleg mod Holland i marts, men var bedre i anden halvleg, slog derefter Serbien, var gode i juni med fire kampe på ti dage, var rigtig gode i september.

- Men vi var langt fra det niveau i disse kampe. Det var okay mod Frankrig, uden at vi var fremragende. I kampene mod Tunesien og denne mod Australien startede vi okay med god struktur, men så forsvandt strukturen, og det må jeg finde de rette svar på, for vi præsterede ikke, som vi skulle, siger Hjulmand. 

bold.dk's chefredaktør René Schrøder er ikke imponeret over det danske spil under VM. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0