2021-07-08 17:22:20

Hjulmand rørt til tårer: Tak til alle

Kasper Hjulmand var rørt til tårer, da han på et pressemøde i Københavns Lufthavn takkede alle omkring landsholdet og hele befolkningen for EM-slutrunden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Landsholdet landede torsdag eftermiddag igen på dansk jord, efter det onsdag blev til et EM-exit efter en dramatisk semifinale mod England, der vandt 2-1 i forlænget spilletid på Wembley.

I Københavns Lufthavn blev landsholdet budt velkommen hjem af nogle fremmødte danske fans, inden de stillede op på et pressemøde, hvor Kasper Hjulmand startede med at tage ordet.

- Vi kunne godt have tænkt os at have mødt vores fans, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af corona-regler, sikkerhed og så videre, så det her er vores måde at sige tak til befolkningen. Alt, hvad vi har været igennem sammen, har været stærkt.

- Nu hyler jeg igen. Men en stor tak til den her gruppe, siger en tydeligt rørt Kasper Hjulmand, som måtte holde en lille pause, inden han fortsatte:

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Hjulmand rørt til tårer: Tak til alle
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Staben, spillere, alle har simpelthen kæmpet, og jeg synes bare, at vi herfra vil sige tak til jer alle sammen. Vi vil gerne på den her måde sige, at vi fortsætter med de to ting, som vi gerne vil med det her landsholdet.

- Nummer et er at vinde, og vi var tæt på. Vi var irriterede og skuffede, for vi var tæt på at gå hele vejen. Vi har drømt om at tage et trofæ. Nummer to er at samle og inspirere Danmark gennem fodbold, og vi er kommet langt, siger Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0