Danmark -Hjulmand roser mulige debutanter: De er klar
2020-08-24 17:14:01
Foto: Getty Images

Hjulmand roser mulige debutanter: De er klar

Joakim Mæhle og Andreas Skov Olsen kan begge få debut for Danmark, og Kasper Hjulmand sender ros i retning af duoen, der ifølge landstræneren er klar til næste skridt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Kasper Hjulmand mandag udtog sit første landshold, var det med to nye folk i form af højrebacken Joakim Mæhle samt kantspilleren Andreas Skov Olsen.

I forbindelse med udtagelsen roste Hjulmand de to, som ifølge landstræneren begge er klar til at tage næste skridt i deres udvikling.

- Joakim Mæhle har for det første haft et godt, langt træk i belgisk fodbold. For to sæsoner siden spillede han en forrygende sæson, hvor Genk blev mestre, og han spillede stort set alle kampe.

- Han er midt i sæsonen og spillede 90 minutter søndag, og han kommer derfor ind i lejren toptunet og klar til at kunne spille fra start. Han kommer i en fysisk forfatning, der er rigtig, rigtig god. Han er én af de få spillere, der er midt i en sæson, og som vi ved, der kommer ind med en god fysisk forfatning.

- Han er klar til at prøve at tage det næste skridt, og jeg synes, han er klar til at blive kaldt ind til landsholdet, siger Kasper Hjulmand og fortsætter om Skov Olsen:

- Andreas Skov er udtaget af forskellige årsager. Nummer ét er, at vi på kantpositionerne har mulighed for at få en spiller ind og se, om Andreas kan komme op på det niveau. Han har været med i 26 kampe i sin første sæson i Serie A, men vi er alle sammen enige om, at vi ikke har set hans topniveau.

- Han har gjort det fantastisk på U21-landsholdet, hvor han har scoret mål, og det er klart, at vi kigger på en spiller, som har et rigtig stort talent. Vi glæder os til at få ham ind i lejren og se ham blandt endnu bedre spillere, siger Kasper Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere AaB'er Joakim Mæhle spiller til daglig i Genk, mens Andreas Skov Olsen med fortid i FC Nordsjælland er i Bologna.

Duoen kan få landsholdsdebut i de forestående Nations League-kampe, hvor modstanderne er Belgien og England.


Foto: Getty Images

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0