1. Division -Hobro-helt: Gået over forventning
2016-09-11 20:47:03
Foto: Getty Images

Hobro-helt: Gået over forventning

Anders Holvad glæder sig over sin matchvinder-rolle for Hobro i topkampen mod Nykøbing FC, og topscorerens sæson er indtil videre gået over forventning.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

HOB

1 - 0

NFC

79'
1 0
Anders Holvad
Mål

Hobro vandt topkampen i 1. division mod Nykøbing FC, da indskiftede Anders Holvad sørgede for 1-0 sent i kampen.

Topscoreren startede på bænken på grund af knæproblemer, men kom ind og afgjorde kampen med ti minutter igen.

- Jeg har haft lidt småproblemer med mit knæ og sad også over i pokalkampen mod Vendsyssel. Jeg talte med Ove om det, og jeg var ikke helt på 100 procent, så vi tænkte, at det ville være bedre, at jeg kom ind fra bænken, siger Holvad til bold.dk.

- Vi spillede rigtig godt i forhold til sidste kamp mod Fredericia. Vi fik lidt mere momentum og havde en masse chancer, vi ikke fik scoret på. Så det var dejligt, jeg kunne komme ind og hjælpe lidt med det.

- Jeg var egentlig personligt lidt skuffet over Nykøbing. Jeg troede faktisk, de var bedre. Man kunne godt se, de havde nogle individualister, men jeg synes klart, at kampen var vores. Det er selvfølgelig også vores fortjeneste, at vi fik lukket dem ned.

Holvad er delt topscorer i 1. division med fem mål og angriberen glæder sig over, at den faste spilletid har kastet mål af sig.

- Det hjælper, jeg har fået nogle kampe kontinuerligt, efter Mayron George blev solgt, og det betyder, jeg er kommet ind i en god rytme. Boldene dumper lidt ned til mig i øjeblikket, og jeg kommer i nogle gode situationer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er helt vildt fedt, at boldene bare går ind for tiden, for jeg fik kun scoret et mål i det første halve år. Jeg har lært en masse, og jeg håbede op til denne sæson at blive fast starter. Det er gået over forventning.

Hobro ligger nummer tre i 1. division – a point med FC Helsingør på andenpladsen.

bold@bold.dk


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

HOB

1 - 0

NFC

79'
1 0
Anders Holvad
Mål

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce