2021-11-19 20:25:57

Hobro med vigtig triumf mod Hvidovre

Hobro leverede en stor præstation fredag aften, da de slog topholdet fra Hvidovre med 2-1 i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 16. runde

FT

HOB

2 - 1

HIF

11'
1 0
Kasper Waarst Hoegh
Mål
89'
2 0
Mathias Nygaard Kristensen
Mål
90'
2 1
Mohamad Al-Naser
Mål

Hvidovre er i gang med en fremragende sæson, hvor de efter 15. runder lå placeret på andenpladsen, som giver en plads i næste sæson af 3F Superligaen.

Per Frandsen og co. skulle derfor fortsætte deres flotte stime, da de fredag aften var taget en tur til Nordjylland for at møde NordicBet Ligaens absolutte bundprop fra Hobro.

De lå nemlig placeret på sidstepladsen, men de kunne med en sejr komme op på samme antal point som Fremad Amager, der lå lige over dem i tabellen.

Og det var netop værterne fra Hobro, som fik en drømmestart på opgøret, da Kasper Høgh fik gang i måltavlen på DS Arena.

Det skete efter 11 minutter, hvor Hobros Jacob Tjørnelund smed en høj bold ind i boksen. Det var nu meget godt tænkt, da Høgh overmatchede alt og alle og headede bolden ind i netmaskerne.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Hobro med vigtig triumf mod Hvidovre
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sikke en start for Hobro, mens gæsterne fra Hvidovre nu var tvunget frem på banen, hvis de ville have point med hjem til Vestegnen.

Hvidovre satte sig da også solidt på spillet, men de havde svært ved at trænge gennem Hobros defensiv, men en håndfuld minutter senere havde de flere muligheder for at udligne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Først fik Martin Spelmann en chance fra kanten af feltet, men her blev skuddet dog blokeret. Få sekunder senere lagde Kim Aabech så en fremragende bold i dybden til Frederik Carlsen, der dog ikke fik fat i kuglen.

Hobro formåede at holde stand frem til pausen, og derfor skulle der ske noget helt andet for gæsterne, hvis de ikke skulle tage tomhændet hjem.

Store Hvidovre-frustrationer

I anden halvleg kom Hvidovre dog tættere og tættere på en udligning, hvor Tobias Thomsen havde flere store chancer, som var tæt på at skabe forløsningen.

Men i stedet var Hobro tæt på at lukke opgøret efter 66 minutter, da indskiftede Mathias Nygaard blev spillet helt fri foran mål, men han misbrugte den store mulighed, som han sendte forbi kassen.

Nede i en anden ende var Hvidovre efterfølgende tæt at på score sæsonens flotteste mål, da de i en længere kombination holdt bolden i luften, inden Thomsen blev spillet fri, men angriberen headede bolden over mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort før tid troede alle på Hvidovre-bænken dog, at de nu ville få den store chance for en udligning, da Mohamed Fakhri Al-naser tog et træk ind i feltet og blev nedlagt.

Her var alle spillere, som havde en rød Hvidovre-trøje på, overbevist om, at der ville blive dømt et straffespark, men Hobro slap dog med skrækken, da dommeren vinkede afvisende.

Hvidovre manglede den sidste skarphed i de døende minutter, og dermed var det Hobro-spillerne, som havde noget at fejre fredag aften, da de lukkede og slukkede til 2-0, hvor Nygaard var på pletten.

Al-naser fik dog pyntet på resultatet dybt inde i overtiden, da han modtog en bold i feltet og bankede den resolut ind over stregen. Reduceringen kom dog alt for sent, og dermed endte det med en Hobro-sejr på 2-1.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 16. runde

FT

HOB

2 - 1

HIF

11'
1 0
Kasper Waarst Hoegh
Mål
89'
2 0
Mathias Nygaard Kristensen
Mål
90'
2 1
Mohamad Al-Naser
Mål

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0