2021-03-20 10:40:02

Hobro-træner: Top seks betyder seriøst intet

Hobro-træner Michael Kryger er ligeglad med, om det hedder top seks eller bund seks lige nu. Det handler mere om at levere nogle gode indsatser. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 22. runde

FT

EFB

1 - 0

HOB

86'
1 0
Mathias Kristensen
Mål

Hobro skal resten af sæsonen være en del af nedrykningsspillet i 1. division, der fredag skilte sig i to dele.

Sidste kamp af grundspillet endte med et 0-1-nederlag på udebane mod Esbjerg, men allerede inden kampen stod det fast, at Hobro ikke ville blive en del af top seks. 

Det betyder dog heller ikke frygteligt meget for cheftræner Michael Kryger, der har mere travlt med at få sit hold til at levere gode præstationer. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Hobro-træner: Top seks betyder seriøst intet
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- For mig er det ikke anderledes end en normal turnering. Vi kommer til at gøre vores allerbedste i alle kampe og tager én kamp ad gangen. Vi har rigeligt at gøre med at få tingene sat sammen og få skabt den første sejr, og det vil vi gøre alt for at få i den første kamp i nedrykningsslutspillet. 

- Om det er top seks eller bund seks, eller hvad det er, det betyder seriøst intet for mig. Det her handler om at vi skal lave en god indsats og få en sejr i den næste kamp, siger Michael Kryger til Nordjyske. 

Hobro står noteret for 24 point efter de 22 første runder. Det efterlader dem med ti point ned til nedrykningspladserne. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 22. runde

FT

EFB

1 - 0

HOB

86'
1 0
Mathias Kristensen
Mål

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0