2022-10-04 22:57:36

Højbjerg og Lindstrøm måtte nøjes i Champions League-deler

Eintracht Frankfurt og Tottenham fik ikke gang i netmaskerne tirsdag aften, og dermed måtte de to mandskaber nøjes med et enkelt point hver efter 0-0 i Champions League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

EFR

0 - 0

TOT

Tirsdag aften var der danskerduel på Deutsche Bank Park, da værterne fra Eintracht Frankfurt fik engelsk besøg i form af Tottenham.

På begge mandskaber var der en dansker, som havde imponeret stort i denne sæson, og de begge startede da også inde. Jesper Lindstrøm var nemlig med for værterne, mens Pierre-Emile Højbjerg vanen tro var at finde på Spurs’ midtbane.

I tabellen stod Frankfurt og Tottenham noteret for tre point hver, og derfor ville en sejr blive vigtig i jagten på videre avancement fra gruppespillet.

Det var da også en tæt affære, hvor Tottenham dog i indledningen kom frem til flere chancer. Her var Emerson Royal blandt andet tæt på at give gæsterne en god start, men skarpheden havde han glemt hjemme i London.

Frankfurt ville dog også lege med, og efter små 20 minutter troede størstedelen af de tyske tilhængere, at de var kommet i front. Her kom Randal Kolo Muani nemlig først på et indlæg i feltet, men Hugo Lloris hev en stor redning frem inde på stregen.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Højbjerg og Lindstrøm måtte nøjes i Champions League-deler
Foto: Daniel Roland/AFP/Ritzau Scanpix

Harry Kane var også mødt op til Champions League-bold i Frankfurt, men der skulle næsten gå en halv time, før han fik vist sig frem.

Her blev englænderen spillet fri på kanten af feltet, hvor han med det samme tog chancen, men Kevin Trapp blev ikke testet af, da Kanes forsøg fløj forbi målet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort tid før pausen pressede Tottenham dog for alvor på og havde flere muligheder, og så blev Richarlison nedlagt i feltet.

Her blev der appelleret kraftigt for et straffespark, men efter et VAR-tjek fik Tottenham dog ingen ting, og dermed var stillingen 0-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte Tottenham jagten på den første scoring, hvor Heung-Min Son var millimeter for et mål, da Richarlison serverede kuglen for ham. 

Sydkoreaneren fik da også sendt et hårdt skud mod mål, men igen var der ikke et gram skarphed at spore, da bolden fløj forbi,

Jesper Lindstrøm prøvede at få skabt de store chancer, men han havde en svær dag på kontoret. 

Med en lille halv time igen var danskeren dog i fokus, da han nåede frem til en løs bold lidt uden for feltet og bankede den afsted, men den røg over Lloris mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der kom aldrig gang i måltavlen på Deutsche Bank Park, og dermed spillede Eintracht Frankfurt og Tottenham 0-0.

Begge hold får nu et enkelt point ind på kontoen, hvor de nu står noteret for fire hver. Det er to færre end Sporting, som topper gruppen i Champions League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

EFR

0 - 0

TOT

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0