2021-07-08 06:35:59

Højbjerg: Stil dommerne foran en mikrofon

Pierre-Emile Højbjerg ville gerne høre dommerens tanker om straffesparket mod England, som han ikke selv kunne se.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - semifinale

FT

ENG

2 - 1

DAN

30'
0 1
Mikkel Damsgaard
Mål
39'
1 1
Simon Kjær
Selvmål
104'
1 1
Harry Kane
Brændt straffe
104'
2 1
Harry Kane
Mål

Danmark er ude af EM efter et nederlag til England, hvor sejrsmålet allerede er blevet heftigt debatteret.

Raheem Sterling fik tilkendt straffespark, som Harry Kane efterfølgende scorede på, men det lignede ikke den helt store kontakt i duellen med Mathias Jensen og Joakim Mæhle.

Pierre-Emile Højbjerg mente efter kampen ikke, der var straffespark, men han ville gerne høre overvejelserne fra dommeren, som kunne gøre alle klogere.

- Hvad er der at sige efter den her omgang? Der er ikke blevet sagt så meget. Der er blevet kigget lidt på det straffespark, der måske var, siger Højbjerg til TV3+.

- Da jeg står ved siden af, så synes jeg ikke, at der er straffespark, fordi jeg syntes, at bolden blev skubbet, og så faldt han, før der var kontakt.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Højbjerg: Stil dommerne foran en mikrofon
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Men det hele skete hurtigt, så det kan godt være, jeg tager fejl nu. Det ærgrer mig, at mange siger, at den måske ikke var der, og at VAR ikke tager over.

- Jeg kan ikke udtale mig om noget, jeg ikke har set, men jeg håber, at dommeren gør de rigtige ting. Det er jo derfor, vi har ham og VAR.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 - Fra nu af burde man måske lade dommeren stille dem foran en mikrofon eller et kamera, så de kan udtale sig. Hvis der ikke er VAR på, kan der ske fejl, men når der er VAR, skal de have lov at stille sig her bagefter.

- Hvad føler de? Hvad tænkte de? Hvad var deres syn på det hele? Det er nemt som spiller at skulle svare på det ene og det andet og ikke må udtale sig, men nogle gange ville man gerne høre fra dommeren selv, hvad han tænkte.

 - Jeg er ikke vred, men det sætter tingene lidt i perspektiv. Jeg synes generelt, at niveauet af dommere har været rigtig fint og rigtig højt, så på den måde klager jeg ikke, siger Højbjerg.

England møder Italien i EM-finalen på søndag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - semifinale

FT

ENG

2 - 1

DAN

30'
0 1
Mikkel Damsgaard
Mål
39'
1 1
Simon Kjær
Selvmål
104'
1 1
Harry Kane
Brændt straffe
104'
2 1
Harry Kane
Mål

51 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0