2022-01-25 23:14:28

Hoffenheim-boss: Che kan komme i spil hurtigt

Justin Che blev hentet til Hoffenheim på en lejeaftale fredag, og klubbens træner, Sebastian Hoeneß, håber at kunne gøre brug af det amerikanske talent hurtigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 21. runde

FT

MAI

2 - 0

HOF

Fredag blev han udlejet fra FC Dallas til Bundesliga-klubben Hoffenheim, og nu kan 18-årige Justin Che formentlig se frem til en snarlig debut for Sebastian Hoeneß' tropper.

Det antydede cheftræner Sebastian Hoeneß nemlig i et interview ifølge Bulinews.com, hvor den tyske træner indikerede, at Che kan komme i spil allerede i holdets testkamp mod SV Sanhausen.

Hoffenheim foretrækker nemlig at spille med en treback-kæde med wingbacks på siderne, og her kan Che spille en rolle i kraft af hans alsidighed.

- Che har en god kombination af dynamik og de essentielle elementer for en forsvarsspiller. Han er fleksibel og kan spille på højre wingback. I midterforsvaret kan han spille alle tre positioner, fortalte Sebastian Hoeneß.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Hoffenheim-boss: Che kan komme i spil hurtigt
Foto: Bayern München

Justin Che har tidligere været udlejet til Bayern München, hvor han tørnede ud for klubbens andethold, og i denne periode imponerede han Hoeneß, der selv tidligere har været træner for Bayerns andethold.

- Han efterlod et godt indtryk hos Bayerns andethold i tredje division. Han gjorde sig gældende der uden nogen problemer. Han er en spændende spiller, som forhåbentlig bliver en mulighed for os meget tidligt, sluttede Sebastian Hoeneß.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Justin Che er blevet lejet i FC Dallas på en aftale, der udløber juni 2023.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 21. runde

FT

MAI

2 - 0

HOF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0