Premier League -Iborra glæder sig til Premier League
2017-07-07 10:30:01
Foto: Getty Images

Iborra glæder sig til Premier League

Vicente Iborra glæder sig til at prøve kræfter med Premier League. Det får han mulighed for i kraft af sit skifte fra Sevilla til Leicester.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vicente Iborra blev torsdag præsenteret af Leicester, hvor den nu tidligere Sevilla-anfører har skrevet under på en fireårig kontrakt. Den spanske midtbanemand har aldrig spillet uden for hjemlandet, så han glæder sig til at prøve noget nyt.

- Jeg er meget glad for at  være kommet til Leicester, og jeg ser meget frem til at opleve Premier League med mine holdkammerater i den nye sæson, siger Vicente Iborra ifølge Leicesters hjemmeside.

- Alt ved denne klub synes at være godt, og det har været godt at møde mine holdkammerater. Jeg har allerede talt med dem om byen og klubben, så jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger spanieren.

29-årige borra fik sin fodboldopdragelse i Levante, som havde glæden af ham helt frem til sommeren 2013, hvor Sevilla satte kløerne i ham. Her udviklede han sig hurtigt til en profil og endte altså også med anførerbindet.


Foto: Getty Images

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0