2021-09-01 16:30:17

Ilaix Moriba: De hårdeste måneder i mit liv

Ilaix Moriba er ny mand i RB Leipzig, efter han tirsdag færdiggjorde sit skifte til den tyske klub fra spanske FC Barcelona, men månederne op til skiftet har angiveligt været hårde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ilaix Moriba var en af tirsdagens større transferhistorier, da den bare 18-årige midtbanespiller skiftede FC Barcelona ud med RB Leipzig i Tyskland.

Onsdag var der så præsentation af spilleren i det tyske, og her blev det klart, at de seneste måneders transfersaga har været hårde for det unge stortalent.

- De (seneste måneder) har været de hårdeste i mit liv, også for min familie, udtaler Moriba til præsentationen ifølge avisen Kicker.

Moriba havde et år tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona, som gerne ville forlænge med spilleren, men Moriba og klubben kunne ikke blive enige om en aftale.

Derfor har der været en del ophedet snak om spilleren henover sommeren, som man ikke forstod, hvorfor ikke forlængede med de spanske giganter.

Alt hvad der er blevet sagt og skrevet, skal man dog ikke tro ifølge Moriba.

- Der var mange ting, som vi måtte udholde, nogle af dem var kun løgne. Vi forblev rolige, selvom alting ikke var helt pænt altid, udtaler Moriba.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Moriba fik ellers også et mindre gennembrud i det spanske sidste sæson, da han fik 14 kampe for Barcelona og scorede sit første seniormål.

Nu gælder det dog Bundesligaen fremadrettet, hvor Moriba ønsker at være sin egen type spiller.

- jeg vil ikke bare være en midtbanespiller, der spiller, men en der scorer. Jeg vil ikke bare være en hvilken som helst spiller, jeg vil skabe historie i fodbold selv, udtaler Moriba ifølge Kicker.

I RB Leipzig er de begejstrede for tilføjelsen, og det skal blive spændende at se, hvornår det store talent er klar til at gøre sin entre på den tyske scene.

Første potentielle debut er den 11. september, når RB Leipzig får besøg af mestrene fra Bayern München.

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0