2022-05-15 07:00:00

Ingvartsen tror på VM-billet: Kæmpe mål

Marcus Ingvartsen lægger ikke skjul på sin ambition om at komme med Danmark til VM i Qatar, og Mainz-angriberen tror fuldt og fast på det.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 1. runde

FT

FRA

1 - 2

DAN

Efter to år som midtbanespiller i Union Berlin er Marcus Ingvartsen tilbage som angriber i Mainz.

Skiftet til Mainz handlede meget om positionen på banen, og så er det også en del af Ingvartsens mål om at komme med til VM i Qatar.

Det fortæller han i et interview med bold.dk.

- Det er et kæmpe mål for mig her i 2022 at komme med til den slutrunde. Jeg ved, hvordan Hjulmand ser mig og mine kvaliteter på banen, så jeg føler, jeg er kommet til det rigtige sted rent klubmæssigt, hvor jeg igen spiller som angriber. 

- Jeg håber, at jeg til den nye sæson kan få en masse spilletid og vise, hvad jeg kan, og så er jeg forhåbentlig en del af de 23 i november måned, siger Ingvartsen.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Ingvartsen tror på VM-billet: Kæmpe mål
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Angriberen tror på, at det sker.

- Hvis jeg får den spilletid og får lavet de mål, der skal til i efteråret, er chancerne gode. Spiller man fast i Bundesligaen, vil dine chancer automatisk været rigtigt gode, når man viser sig frem på den hylde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Først og fremmest skal fokus være i klubben, og så er der et par samlinger inden VM, som jeg håber at kunne mig spille mig med til, så jeg kan vise mig frem på landsholdet.

Marcus Ingvartsen står noteret for en enkelt A-landskamp for Danmark, som han fik i 8-0-sejren over Moldova i 2021, hvor han kom ind og scorede.

Hjulmand er enig

Marcus Ingvartsen kender Kasper Hjulmand fra FC Nordsjælland-tiden og var særligt i forbindelse med skiftet til Mainz i kontakt med landstræneren.

- Specielt i sommer var jeg i dialog med ham omkring min position, og hvordan han så det. Han er også positiv i forhold til mit skifte, som han også så som det helt rigtige step.

- Han var åben omkring min position og chancer på landsholdet. Han ser mig ikke som 8'er, men længere fremme på banen, og nu er jeg heldigvis kommet til en klub, hvor træneren ser det på samme måde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ved, at Hjulmand ser mig på de samme positioner, som jeg spiller i klubben, så det handler om at få vist mig frem på de positioner og vise mine kvaliteter og afslutningsfærdigheder, siger Marcus Ingvartsen til bold.dk.

Ingvartsen har i denne sæson scoret syv kasser i 27 kampe for Mainz, hvor størstedelen af kampene har været kortere indhop.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 1. runde

FT

FRA

1 - 2

DAN

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0