2021-07-10 09:00:02

Iniesta fik en Junker-trøje: Smed den nok ud

Kasper Junker byttede trøjer med Andres Iniesta i Japan, hvor det spanske ikon er en kæmpe superstjerne, som bliver klappet ud alle steder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Junker har stor succes i japansk fodbold for Urawa Red Diamonds, men i forhold til stjernestatus er der lige én, der er svær at nå.

37-årige Andres Iniesta har været i Vissel Kobe siden 2018, hvor han er anfører, og Barcelona-ikonet er en yderst populær skikkelse i Japan.

Det har Junker set på nærmeste hold, og han forstår godt hvorfor.

- Han bliver klappet ud, uanset hvilket stadion han spiller på. Det forstår jeg godt, for han er fuldstændig hjernedød, siger Kasper Junker til bold.dk.

- Inden jeg kom herhen tænkte jeg, at han jo var lidt oppe i årene, men jeg mener det, når jeg siger, at det er fuldstændig umuligt at tage bolden fra ham.

- Jeg prøvede tre-fire gange, men det er umuligt at fjerne ham. Den måde, han beskytter bolden på, er noget, man aldrig har mødt før. Det må jeg bare sige.

Artiklen fortsætter efter billedet

J. League -Iniesta fik en Junker-trøje: Smed den nok ud
Foto: Ibraheem Al Omari/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han styrer bare kampene, selvom hans tempo selvfølgelig ikke er, hvad det har været, men når han har bolden, ved man godt, at man er nødt til at falde med forsvaret, for ellers er man færdig.

- Alle tilskuere elsker ham, og han har jo lige forlænget, så jeg tror også, han elsker det herovre. Hele samfundet passer ham godt, fordi alle gør det på en respektabel måde. Han bliver behandlet som en konge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spurgte efter Junkers trøje
Talte du med ham efter kampen?

- Han gav mig en albue i hovedet, så jeg snakkede lige lidt med ham efter kampen, hvor jeg sagde 'come on', men så byttede vi trøjer, og så var alt godt, griner Junker.

- Der var en fra mit hold, der hentede trøjen til mig, da vi var kommet ind i omklædningen, og så spurgte han efter min trøje.

- Jeg havde det sådan lidt 'den gider han sgu da ikke at have', men han havde spurgt efter den, og så fik han den.

Så Andres Iniesta har simpelthen en Kasper Junker-trøje derhjemme? Eller har han måske solgt den dyrt?

- Han kan blive rig, siger Junker kækt og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ej, jeg tror sgu bare, han smed den ud i skraldespanden.

Men måske burde Iniesta tænke sig om en ekstra gang, for en signeret match-worn trøje fra Kasper Junker blev for nyligt solgt for omkring 7.000 kroner i Japan.

- Jeg får mange breve med billeder af mig, som jeg skal signere og sende tilbage, men jeg kan se, at alt bliver solgt på eBay, så jeg ved ikke, hvor fedt jeg synes, det er.

- De kan bare komme forbi, så skal jeg nok give en autograf; de behøver ikke give flere tusind kroner for det, siger Junker med et grin.

Kasper Junker er oppe på 11 mål i sine første 14 kampe for Urawa.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0