2021-12-17 15:30:52

Inter hylder Eriksen: Maestroen spredte magi

Christian Eriksen får en flot hyldest med på vejen fra Inter, i anledning af at danskeren har ophævet sin kontrakt i Serie A-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag eftermiddag blev det officielt, at Christian Eriksen er fortid i Inter.

Parterne har ophævet kontrakten, der egentlig løb til 2024, med øjeblikkelig virkning, og i den anledning hylder Inter Eriksen med en længere tekst på egen hjemmeside.

- Vi kan stadig huske det øjeblik med spænding blandet med forventning. Når man venter på noget, man ved, der bliver godt, vil man næsten gerne vente en smule længere, så man kan nyde det mere.

- 28. januar 2020: Gardinerne var trukket op på La Scala teatret. Scenerne for første optræden er altid specielle, og når klasse møder elegance, Christian Eriksen og Inter, det kunne ikke blive andet end specielt. Der var den danske maestro, som spredte sin magi på vores midtbane, skriver Inter.

Klubben fortsætter blandt andet:

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Inter hylder Eriksen: Maestroen spredte magi
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

- Christian var en nøglefigur i vores march mod mesterskabet – en holdpræstation som Eriksen bidrog til med sin vision, intuition, afleveringer, assists og mål inklusiv nogle store nogle. Mod Napoli. Mod Crotone, som ultimativt sikrede titlen. Så endnu et smukt frispark for at fejre titlen på San Siro på sidste spilledag i sæsonen.

- Det er vores sidste, lykkelige minde af Christian på banen i en Inter-trøje. For nogle gange tager livet en drejning mod det uventede og sender dig på et spor, som man ikke forventede. Alle Inter-fans og fodboldfans så i stilhed og håbede for Christian. At se ham tilbage i Appiano Gentile med sin holdkammerater som italiensk mester var en enorm glæde og én, vi aldrig vil glemme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

56 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0