2022-05-15 09:00:02

Interesse for Heerenveen-dansker: Været god

Heerenveen-cheftræner Ole Tobiasen fortæller, at FC Midtjylland-lejesvenden Nicolas Madsen har imponeret, men at han ikke ved, om de har råd til at lave en permanent aftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 34. runde

FT

HEE

3 - 1

GAE

I denne sæson har Nicolas Madsen været at finde i hollandsk fodbold, da FC Midtjylland valgte at sende midtbanespilleren en tur til Heerenveen på en lejeaftale.

Her blev U21-landsholdsspilleren med det samme en vigtig mand, og det kom noget bag på ledelsen i Heerenveen.

Ole Tobiasen, som er midlertidig cheftræner, fortæller nemlig til bold.dk, at han har været meget imponeret af den unge dansker.

- Nicolas startede ekstremt godt hos os. Han kom ind som en kæmpe overraskelse. Han fik dog et lille formdyk på et tidspunkt, som han er kommet sig over. Det spiller jo også med, at man skal vænne sig til de nye omgivelser.

- Jeg kendte ikke så meget til Nicolas, inden han kom til. Jeg kendte ham ikke rigtig som midtbanespiller, så vi vidste ikke rigtig, hvor god han egentlig var. 

- Vi vidste godt, at han havde talent og kunne begå sig i de store kampe, men vi kendte ikke til hverken bund- eller topniveau. Men det fandt vi da ud af i en fart, lyder det fra Ole Tobiasen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Interesse for Heerenveen-dansker: Været god
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Når Tobiasen ser tilbage på Madsens tid i Heerenveen, kan han fortælle, at FCM-lejesvenden har været igennem en stor udvikling.

Tiden må så vise, om det bliver FC Midtjylland eller Heerenveen, som ender med at få gavn af det i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han har lært meget som spiller og menneske hos os, så jeg er meget spændt på, hvad hans næste skridt bliver. Om han vælger at blive hos os eller vende retur til FC Midtjylland. 

- Han har flyttet sig rigtig meget, hvor han er blevet mere brutal og voksen. Han tør at tage teten inde på banen og dirigere de andre, så det har været godt. Han er blevet modnet på rigtig mange punkter, som kommer til gavn for ham selv og FC Midtjylland, med mindre han bliver hos os.

Interesse for muligt køb 

Efter planen vender Nicolas Madsen retur til FC Midtjylland efter denne sæson, men Ole Tobiasen afviser ikke, at det kunne være muligt at lave en ny aftale.

- Der bliver snakket om en masse ting. Jeg kender ikke prislejet for Nicolas, eller om vi overhovedet har råd til at hente ham. Men det er klart, at han har gjort et godt indtryk hos os.

- Så hvis alle parter kan blive enige om pris og løn, kan han være inde i billedet til at blive hos os.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men der er en masse ting, som skal hænge sammen. Han er jo sådan en spiller, som Hereeveen gerne vil investere i. Man vil gerne købe unge spillere og udvikle dem endnu mere, så de kan blive solgt videre.

Heerenveen har i denne sæson spillet sig i den bedre halvdel i Æresdivisionen, hvor de fortsat er inde i billedet om en europæisk billet.

Ole Tobiasen fortæller dog, at der er et klart mål i klubben om, at de skal stabilisere sig i den del af rækken, og til den mission ville Madsen passe godt ind hos hollænderne.

- Vores målsætning er, at vi skal blive et stabilt hold i Æresdivisionen, hvor vi kan blive placeret mellem nummer et og ni. Så vi skal have taget nogle skridt med klubben.

- Det vil vi gerne gøre med nogle interessante unge spillere, og der har Nicolas nogle kvaliteter, som ville være spændende for klubben, udtaler Ole Tobiasen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 34. runde

FT

HEE

3 - 1

GAE

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0