2021-01-29 13:38:17

Isaksen scorede to i FCM's sidste testkamp

FC Midtjylland mødte fredag Esbjerg fB i deres sidste testkamp inden 3F Superligaen igen starter op, og her var det Gustav Isaksen, der scorede begge mål i midtjydernes 2-0-sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

2 - 0

EFB

2'
1 0
Gustav Isaksen
Mål
9'
2 0
Gustav Isaksen
Mål

FC Midtjylland spillede fredag deres sidste testkamp, inden 3F Superligaen igen begynder. På EDC Arena i Ikast fik de forsvarende danske mestre besøg af 1. divisionsmandskabet fra Esbjerg fB.

Hjemmeholdet havde en masse førsteholdsspillere uden for kamptruppen, da de også var i kamp torsdag, og derfor fik en række andre ansigter muligheden for spilletid. Brian Priske havde blandt andet valgt at starte med Gustav Isaksen fra start.

Og hvis der var en, der ville markere sig, så var det Isaksen. Han skulle blot bruge to minutter, før han havde bragt hjemmeholdet på 1-0, da han flot udplacerede Mads Kikkenborg i Esbjerg-målet.

Isaksen var dog slet ikke færdig endnu.

Efter ni minutter slog FCM en lang bold i dybden, som Isaksen uden problemer kunne tage ned og derefter sparke i kassen. Dermed var stillingen 2-0 til midtjyderne efter meget tvivlsomt forsvarsspil af gæsterne fra Esbjerg.

Artiklen fortsætter efter billedet

Træningskampe -Isaksen scorede to i FCM's sidste testkamp
Foto: Getty Images

Efter den store Midtjylland-dominans gennem store dele af første halvleg, kom Esbjerg mere på bolden i slutningen, men gæsterne formåede ikke at blive rigtig farlige.

I modsætning til første halvleg var der ikke nær så meget gang i den i anden. Det udviklede sig til at blive særdeles chancefattige 45 minutter, hvor største chance tilfaldt gæsterne med 12 minutter tilbage af opgøret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her var Andri Bjarnason tæt på at reducere, men desværre for Esbjerg, ramte hans forsøg overliggeren.

Der kom derfor ikke flere scoringer i testkampen mellem FCM og Esbjerg, og dermed vandt midtjyderne grundet Gustav Isaksens to mål.

Næste kamp for FC Midtjylland er i Superligaen, når de forsvarende mestre møder SønderjyskE den 4. februar,

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

2 - 0

EFB

2'
1 0
Gustav Isaksen
Mål
9'
2 0
Gustav Isaksen
Mål

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0