2021-07-06 15:30:00

Ishøj-cheftræner: Osama Akharraz stopper

Ishøj IF-cheftræner Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at den tidligere Superliga-spiller Osama Akharraz forlader klubben af personlige årsager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Superliga-spiller Osama Akharraz har været en stor profil for Ishøj IF i løbet af den seneste halvanden sæson, siden han kom til Danmarksserie-klubben i december 2019.

Tiden i Ishøj IF er dog forbi for den tidligere Brøndby IF- og AGF-spiller.

Ishøj IF-cheftræner Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at den 30-årige offensivspiller forlader klubben af personlige årsager.

- Det er grundet nogle personlige årsager, som jeg helst ikke vil komme ind på, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter billedet

Ishøj IF -Ishøj-cheftræner: Osama Akharraz stopper
Foto: Ishøj IF

- Han stoppede jo en måned før sæsonafslutning på grund af personlige årsager, så jeg ved ikke, om han skal spille et andet sted.

Erdogan Aslan siger, at Osama Akharraz har været fremragende for Ishøj, og cheftræneren kommer til at savne ham på holdet til den kommende sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, han har gjort det fremragende og været professionel. Han lavede jo ni mål og otte assists, inden han stoppede, så han har haft det godt og været glad, så der har ikke været det mindste med ham, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk.

Osama Akharraz er noteret for 130 Superliga-kampe (14 for Brøndby, 76 for AGF, 10 for FC Vestsjælland, 22 for Viborg FF og 8 for FC Helsingør), og her diskede han op med 21 mål og ni assists.

I den forgangne sæson blev det til 19 kampe for Ishøj IF i Danmarksserien.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0