2022-06-13 14:30:02

Ishøj henter målmager hos Lønstrup og co.

Dino Karjasevic har valgt at forlade Hillerød. Han skifter til Ishøj, der netop er rykket op i 3. division, siger offensivspilleren til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

Hillerød og Dino Karjasevic er netop rykket op i NordicBet Ligaen, men tilværelsen i 1. division bliver uden offensivspilleren. 

Den 27-årige offensivspiller har nemlig valgt at forlade Hillerød for at drosle ned, men han har allerede fået sin fremtid på plads. 

Dino Karjasevic siger nemlig til bold.dk, at han fremover kommer til at tørne ud for Ishøj IF, der netop er rykket op i 3. division. 

Han skifter til Ishøj IF, da han har et stort kendskab til klubben gennem sin bedste ven Bastian Kruse, der spiller i Ishøj.

- Jeg har valgt at drosle lidt ned. I Hillerød havde jeg mulighed for at blive, og klubben ville rigtig gerne beholde mig i NordicBet Ligaen. At jeg skulle træne så mange gange om ugen, jeg vil gerne stifte familie, og så har jeg mit eget fodboldakademi i Nordsjælland, hvor jeg træner børn i at score mål. Det er blevet rigtig stort, så jeg kan ikke bruge alle de timer, som det kræver i Hillerød, siger Dino Karjasevic til bold.dk og tilføjer:

- Så ringede min bedste kammerat Bastian Kruse til mig. Han spiller ude i Ishøj. Han har været min barndomsven og er min bedste ven. Vi ses hver dag. Han spurgte, om jeg ikke kom derud. De er lige rykket op i 3. division. 

- De er sultne på en masse, men de træner stadig tre gange om ugen af halvanden time, så man kan sagtens nå alt det, som man skal. Det lød interessant. Så ringede deres træner Erdogan (Erdogan Aslan, red.) til mig, og han spurgte, hvad jeg havde af tanker, og der sagde jeg, at det sagtens kunne være. 

- Der sagde jeg, at jeg havde et fodboldakademi, som tager meget tid. Så fandt vi hurtigt ud af, at de manglede en børnetræner til nogle af deres ungdomshold. De sagde, at jeg kunne træne nogle af ungdomsårgangene og kombinere det med at træne. Så var det en win-win, at jeg kunne holde mig selv kørende og samtidig træne nogle af børnene. Det hælder rigtig meget, da jeg ikke skulle sige fra til noget.

Ishøj har forsøgt før

Artiklen fortsætter efter annoncen

Angriberen glæder sig til at tørne ud for Ishøj, og han hæfter sig ved, at klubben i længere tid har haft et godt øje til ham. 

- Ishøj-træneren Erdogan har prøvet at få mig herud siden Skovshoved- og KFUM-tiden. Han spurgte, om jeg ikke nok ville herud til min kammerat. Så de ville rigtig gerne have mig, og jeg skal ikke ud at bevise noget. Han ved, at jeg er en angriber, der er sulten og elsker at lave mål. Når man kommer til en ny klub, skal man altid bevise sig og finde sin plads. 

- Nu har jeg set min bedste ven spille alle kampene derude, så man føler stort set, at man kender truppen. Det var den nemmeste og bedste løsning, hvor jeg kan kombinere det hele, siger Dino Karjasevic til bold.dk. 

Dino Karjasevic har tidligere været topscorer for Allerød i Sjællandsserien og Danmarksserien, og offensivspilleren har tidligere tørnet ud for Skovshoved og Roskilde KFUM samt Hillerød ad to omgange.

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0