2021-07-08 09:10:00

Ishøj IF mister Adnan Mohammad til DS-klub

Den tidligere Superliga-spiller Adnan Mohammad er fortid i Ishøj IF, og han kommer fremover til at spille for GVI, der også spiller i Danmarksserien. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Adnan Mohammad har været en stor profil i Danmarksserien for Ishøj IF, siden han kom til klubben i marts 2020, men offensivspilleren skal ikke længere spille for Ishøj IF.

Han skifter nemlig til en anden Danmarksserie-klub i form af GVI (Gentofte-Vangede Idrætsforening), og det er på grund af, at han kender GVI-cheftræner Søren Fjorting rigtig godt.

Søren Fjorting siger, at Adnan Mohammad har været rigtig glad for at være i Ishøj IF, og klubben har hjulpet ham med mange ting.

Offensivspilleren har dog valgt at spille i GVI, da han kender Fjorting, og Mohammad vil gerne komme i gang igen og på ret køl.

GVI-cheftræneren fortæller, at han hjalp Adnan Mohammad i Lyngby-tiden, og de fik opbygget et specielt bånd.

- Jeg har et rigtig godt forhold til Adnan Mohammad, og jeg glæder mig til at få en klassespiller som ham til GVI, siger Søren Fjorting til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

25-årige Adnan Mohammad spillede i den forgangne sæson 22 kampe for Ishøj IF i Danmarksserien, og her blev det til tre mål og et oplæg.

Offensivspilleren er noteret for 48 Superliga-kampe (42 kampe for FC Nordsjælland og 6 kampe for Lyngby Boldklub) med tre mål og fire oplæg til følge. Han var fortid i Lyngby Boldklub ved udgangen af 2019.

GVI er havnet i Danmarksserie-pulje med AB Tårnby, B 1908, Holbæk B&I, KFUM, Køge Nord FC, LSF, Ringsted IF, Skovshoved IF og Tårnby FF, hvor det bedste hold rykker op i 3. division.

Første kamp i Danmarksserien 2021/2022 for GVI er lørdag 7. august, hvor mandskabet skal duellere mod Holbæk B&I i Holbæk.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0