2022-05-14 10:00:02

Ishøj-profil om muligt drama: Stort med 3. div.

Der er lagt op til en dramatisk afslutning mellem Ishøj og Greve i DS. Mohamed Azaquoun siger til bold.dk, at det vil være stort for Ishøj at rykke op i 3. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 23. runde

FT

ISH

7 - 1

UNI

Kapløbet er helt tæt mellem Ishøj IF og Greve i toppen af Danmarksserien Pulje 1. 

Ishøj indtager lige nu førstepladsen med 49 point, og det er to point mere end Greve på andenpladsen i kampen om en plads i 3. division.

Ishøj og Greve har fem kampe tilbage hver.

I den næstsidste spillerunde mødes de to tophold. En kamp, der kan afgøre det hele. 

Den store Ishøj-profil Mohamed Azaquoun siger til bold.dk, at han regner med, at det bliver afgjort til allersidst. Hvis Ishøj tager billetten til 3. division, vil det være en kæmpe bedrift. 

- Det er et utrolig tæt kapløb med Greve, men man skal ikke afskrive både Avarta og Allerød, som stadig kan nå det. Lige nu er det Greve, der er tættest på, og det bliver en kamp til det allersidste. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Ishøj-profil om muligt drama: Stort med 3. div.
Foto: Ishøj IF

- Jeg tror, at kampen mod dem i den næstsidste kamp kan blive afgørende. Lige nu handler det for os om at tage en kamp ad gangen, og så må vi se, at vi kan afgøre det mod Greve. 

- Greve er et superstabilt hold set over hele linjen, men det er også et lidt underligt hold. Jeg synes, at de spiller god offensiv fodbold, men de er bare superstabile og står godt organisatorisk i deres kæder. 

- De er svære at score imod, og det kan man også se på deres målscore. De lukker sindssygt få mål ind, siger Mohamed Azaquoun til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad vil det betyde for dig personligt at rykke Ishøj op i 3. division?

- De vil betyde være en kæmpe bedrift personligt. Jeg har det fantastisk i Ishøj. Ishøj er en fantastisk klub, og der er en rigtig god kultur, hvor alle er velkomne. At være en frontperson på projektet om, at Ishøj skal op i 3. division, vil være en kæmpe bedrift. 

- Nu har jeg været i Ishøj i godt og vel tre år, så det vil kun være positivt for mig at være med til at spille Ishøj op i 3. division og være med til en ny historie derfra. Det ved jeg, at Ishøj rigtig gerne vil. 

Har større individuelle kvaliteter

I de indbyrdes kampe står Greve dog bedst. Greve har nemlig vundet med 3-1 og 1-0 i de to opgør i denne sæson, men Azaquoun mener, at Ishøj har nogle spillere, der kan meget på egen hånd, og det kan blive udslagsgivende i det sidste indbyrdes opgør i denne sæson.

- Jeg tror helt klart, at det er de individuelle kvaliteter, der er på Ishøjs hold, og så er der erfaringen. Vi har prøvet lidt af hvert, så jeg tror helt sikkert, at det kan være med til, at vi trækker det længste strå. Personligt synes jeg, at vi spiller en omgang rigtig flot fodbold. Nu har vi faktisk tabt til dem to gange, hvor vi er kommet bagud i starten af kampene. 

- Vi skal sørge for ikke at komme bagud tidligt i kampene og få lokket Greves spillere lidt længere frem på banen, for så ved vi, at vi får skabt de chancer, der skal til for at vinde over Greve. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en kombination af, at vi skal have dem længere op på banen og ikke komme bagud fra start af, og så tror jeg helt klart med vores individuelle kvaliteter, at vi nok skal trække det længste strå. 

- Kampen bliver selvfølgelig også spillet på vores hjemmebane, hvor vi ikke har tabt i efterhånden lang tid, så vi er stærke på hjemmebane. 

Hvad tænker du om dine holdkammerater Christian Offenberg og Daniel Stückler, der også har scoret mange mål?

- Vi er rigtig stærke som hold. Det, som der er rigtig fedt ved Ishøj, er, at hvis jeg har en offday, så kan Offenberg, Stückler eller vores midtbane- og forsvarsspillere trække os op, da vi er så stærke over hele linjen. Men det er klart, at Offenberg og Stückler har helt bidraget til min succes og så er der Moussa (Josef Moussa, red.) og Munck (Frederik Munck, red.). 

- De har bare hjulpet mig og gjort mig bedre. Det har gjort, at jeg har fået den ekstra plads, så jeg har lavet de ekstra mål. Det er en holdpræstation over hele linjen, så jeg ville ikke være her uden dem. Stor cadeau og kredit til dem.

Azaquoun har tidligere været en del af Frem, Hvidovre IF, B.93, Fremad Amager, FA 2000, AB Tårnby, og siden sommeren 2019 har han tørnet ud for Ishøj. I denne sæson har profilen scoret 13 mål i Danmarksserien.

Den 29-årige offensivspiller nyder at være en del af den ambitiøse serieklub, og derfor regner han med at blive i klubben i mange år endnu.

- Jeg er efterhånden en gammel ræv, da jeg fylder 30 til september. Det er ikke fordi, jeg er en ung knægt, der kan nå det hele. Jeg tager det lidt, som det kommer og tager en sæson ad gangen, og jeg er rigtig glad for at være i Ishøj. 

- Jeg trives derude, hvor der både er et fantastisk trænerteam i Erdogan (Erdogan Aslan, red.) og Claus (Claus Gottlob, red.), men også den sportslige ledelse med Murat (Murat Kütük, red.) og Lütfi (Lütfi Peker, red.) og mine holdkammerater. Jeg er glad, og nogle gange skal man blive der, hvor man er glad i stedet for at søge nye græsgange, siger Mohamed Azaquoun til bold.dk.

Inden Ishøj og Greve skal duellere mod hinanden 11. juni, så skal Ishøj møde Union, Frederikssund og B 1903, mens Greve skal krydse klinger med Allerød FK, Avarta og Frederikssund. 

Nærmeste forfølgere til Ishøj og Greve er Avarta med 38 point.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 23. runde

FT

ISH

7 - 1

UNI

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0