2022-10-07 10:55:01

Ishøj-succestræner fik 1. div-tilbud: For højt niveau

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til bold.dk, at klubber fra NordicBet Ligaen og divisionerne har vist interesse for ham. Han er dog ikke interesseret i at træne på højere niveau.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

bold.dk i Ishøj:

Ishøj har haft glæde af Erdogan Aslan i to et halvt år som cheftræner, og det har han gjort med stor succes.  

Erdogan Aslan overtog et hold, der netop var blevet næstsidst i DS.  

I den seneste sæson rykkede Ishøj for første gang op i divisionerne, og lige nu er mandskabet på en imponerende tredjeplads i 3. division.  

De gode resultater er ikke gået ubemærket hen.  

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Ishøj-succestræner fik 1. div-tilbud: For højt niveau
Foto: Lalephotography

Erdogan Aslan siger til bold.dk, at han har fået tilbud fra de danske divisionsrækker, men han brænder for sit civile arbejde, hvor han er leder på to socialpædagogiske opholdssteder for belastede børn og unge.  

Derfor har han ikke planer om at skulle være træner på højere niveau.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har haft mulighed for at komme til 1. division som assistent og 2. og 3. division, men jeg har simpelthen ikke tid til det. Jeg kan ikke træne fem gange om ugen på grund af mit civile arbejde, så min ambition er at udvikle det sted, hvor jeg er.  

- Jeg har på ingen måde lyst til at komme højere op. Lige nu er jeg her indtil sommer, hvor min kontrakt udløber, og jeg synes selv, at vi har gjort det rigtig godt i de to en halv sæson, som vi har været her mig og min uundværlige assistent Saban (Saban Özdogan, red.).  

- Hvis der er en anden klub, der vil have mig efter næste sommer, så vil jeg selvfølgelig gerne gøre det samme. Niveauet skal ikke være højere end det her, men hvis jeg ikke havde mit civile arbejde, var jeg gået all in, siger Erdogan Aslan til bold.dk.

Fokus på Ishøj

Aslan fortæller, at der er klubber, der allerede har forsøgt at lægge billet ind på ham nu, selvom kontrakten med Ishøj først udløber til sommer. Ishøj er interesseret i at forlænge med succestræneren, men Aslan ser tiden an.  

- Jeg havde mulighed, da jeg kom til Ishøj som assistenttræner i 1. division, og der er allerede nogle klubber, der har henvendt sig angående næste sommer, og det er divisionsklubber og Danmarksserie-klubber. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har kun fokus på Ishøj, og det fylder for mig. Jeg elsker mine spillere her og vil gå igennem ild og vand for dem indtil næste sommer, hvor min kontrakt udløber. Uden deres store indsats var der jo heller ikke nogen klubber, der havde henvendt sig.  

Så må vi se, hvordan det udvikler sig, siger Aslan til bold.dk og tilføjer, at der er tre klubber, der har henvendt sig, og Ishøj-cheftræneren er meget smigret og stolt over interessen.  

Den spillende assistenttræner i klubben Saban Özdogan fortæller også til bold.dk, at Aslan har nogle store menneskelige egenskaber, og han tager sig af alle, og det har været en af nøglerne bag succesen.  

45-årige Aslan har tidligere været træner i TFC Odsherred samt Svebølle BI, som han ligeledes rykkede op fra DS til divisionerne for første gang.  

Aslan har derudover spillet over 500 divisionskampe som aktiv spiller.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce