2021-03-05 20:53:38

Iyede sikrede Fredericia point på hjemmebane

Samson Iyede og Mads Hvilsom stod for scoringerne i fredagens kamp i 1. division, da FC Fredericia og Hobro spillede 1-1 på Monjasa Park.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 20. runde

FT

FCF

1 - 1

HOB

44'
0 1
Mads Hvilsom
Mål
74'
1 1
Samson Iyede
Mål

I fredagens opgør i 1. division mellem FC Fredericia og Hobro skulle begge mandskaber forsøge at hænge på rækkens bedre halvdel, der giver adgang til oprykningsplayoff.

Inden kampen var Fredericia nummer syv med 27 point, mens Hobro var lige efter med 23 point.

At de to hold lå tæt på hinanden i tabellen kunne også ses på spillet i kampens indledning, der bød på en masse dueller og tæt spil omkring midten af banen.

Spillet bølgede frem og tilbage mellem de to mandskaber, inden Hobros Mads Hvilsom efter 24 minutter kom frem til en stor chance.

Christian Cappis førte bolden frem over Fredericias banehalvdel, hvor han med en flad bold ind i feltet fandt en fri Mads Hvilsom.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Iyede sikrede Fredericia point på hjemmebane
Foto: Fredericia

Angriberen fik dog ikke ordentligt ram på bolden, der i stedet gik forbi målet.

Kort inden pausen fik de to Hobro-spillere igen spillet sig igennem til en stor chance, da Cappis først trak ind i banen og spillede bolden videre til Hvilsom, der var løbet i feltet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fredericias anfører, Christian Ege Nielsen, var fuldt med Hvilsom i feltet, men kunne ikke få clearet bolden, hvorfor Hvilsom sikkert kunne bringe Hobro foran med en flad afslutning ind bag Elias Olafsson i Fredericia-målet.

Dermed gik Hobro til pause med en føring på 1-0.

I anden halvleg kom hjemmeholdet fra Fredericia bedre med i kampen, hvor hjemmeholdet pressede på for en udligning. 

Og efter 74 minutters spil fik Fredericia også gevinst af presset, da en lang bold blev sendt op i hovedet på Samson Iyede, der fik bolden videre til Kristian Kirkegaard. 

Efter et par små træk fra midtbanespilleren sendte han en smart aflevering tilbage til Iyede, og så svigtede angriberen ikke inde i feltet. 

Med et hårdt spark fik han bolden i kassen, og så var stillingen 1-1 mellem de to mandskaber. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trods et godt pres fra hjemmeholdet i den resterende del af kampen, så stod Hobros defensiv fast og fik afvist flere gange. Dermed måtte de to hold nøjes med uafgjort. 

Det ene point til begge klubber betyder, at Fredericia går op på siden af HB Køge og Fremad Amager med 28 point, mens Hobro fortsat er nummer otte med 24 point.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 20. runde

FT

FCF

1 - 1

HOB

44'
0 1
Mads Hvilsom
Mål
74'
1 1
Samson Iyede
Mål

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce